Sommerbilledskolen udvides

Esbjerg Kunstmuseums sommerbilledskole! udvides i år. PR-foto: Anett Bruhn

Sommerbilledskolen udvides

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan endnu flere tilmelde sig. I uge 27 er der billedskole for de 7-10 årige og i uge 28 for de 11-15 årige.

Esbjerg: I år er det muligt for endnu flere at tilmelde sig Esbjerg Kunstmuseums sommerbilledskole. - Er du vild med kunst? Kan du lide at male og skabe? Kunne du tænke dig at eksperimentere med kunstneriske genrer? Og har du lyst til at lade dig overraske, inspirere og udfordre af oplevelser med billedkunst? Så skulle du melde dig til Esbjerg Kunstmuseums sommerbilledskole, der i år foregår både i uge 27 (for de 7 - 10 årige) og uge 28 (for de 11 - 15 årige), lyder det fra billedskolen. - Hver dag byder vi på nye oplevelser og dialoger i museets udstillinger og det æstetiske laboratorium. Og hver dag går vi efterfølgende i værkstedet og arbejder videre med de ideer, vi har samlet op undervejs ved at skabe vores egne værker. I år skal vi således blandt andet lade os inspirere af maleren Lise Blombergs soloudstilling Legepladsen og både arbejde med maleri, collage, skulptur og farveundersøgelser. Og vi skal på opdagelse i særudstillingen "Selvspejlinger", hvor selvportrætter og spejlinger bringes i spil på nye måder. Begge uger afsluttes med opbygningen af en udstilling med hele ugens produktion, og familie og venner inviteres til fernisering. - Tidligere har vi tilbudt én uges sommerbilledskole for de 7-12 årige, og hvert år har der været ventelister. Det prøver vi nu at imødekomme med denne udvidelse. Aldersspredningen har altid været en fornøjelse, men den nye opdeling giver også mulighed for at gå anderledes udfordrende til værks i for eksempel dialogerne om kunstværkerne og de praktiske processer, vi sætter i gang, lyder det fra billedskolen.

Sommerbilledskole
7-10 årige: Mandag 2. juli - fredag 6. juli 2018. Hver dag fra klokken 09.30 til klokken 14.30.11-15 årige: Mandag 9. juli-fredag 13. juli 2018. Hver dag fra klokken 09.30 til klokken 14.30.

Pris: 400 kroner for hele ugen. For tilmelding: Send en mail med oplysninger om navn, alder / uge og adresse til boe@eskum.dk. Efter tilmelding fremsendes fuldt program.

Sommerbilledskolen udvides

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce