Søren Ryge holder foredrag i Ålbæk

Søren Ryge kommer den 7. februar til Ålbæk Forsamlingshus, hvor han vil fortælle om mennesker, han har mødt. Arkivfoto: Vibeke Volder

Søren Ryge holder foredrag i Ålbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer TV-manden Søren Ryge til Ålbæk Forsamlingshus til et foredrag, hvor man skal skynde sig hvis man stadig vil have en billet.

Ålbæk: Det er en populær herre, Ålbæk Forsamlingshus har lokket til at holde foredrag i forsamlingshuset torsdag den 7. februar. Mange af billetterne er allerede solgt, og Bjarne Rose fra Ålbæk Forsamlingshus fortæller, at man ikke skal vente for længe med at købe sin billet, hvis man gerne vil opleve den populære tv-mand.

Bjarne Rose forklarer desuden, at det via en lokal bekendt er lykkedes at få Søren Ryge til Ålbæk Forsamlingshus.

Foredragsaftenen begynder med den traditionelle månedlige fællesspisning i forsamlingshuset, hvor menuen er karbonader med tilbehør samt æblekage til dessert. Det er nødvendigt at tilmelde sig først, dels af hensyn til maden, dels fordi der godt kan blive udsolgt.

De fleste danskere kender Søren Ryge fra hans mange haveprogrammer, hvor han viser rundt i sin egen have på Djursland, ligesom 73-årige Søren Ryge også er kendt for sine portrætudsendelser af folk, som ellers aldrig ville komme i fjernsynet.

Søren Ryges helt særlige fortællemåde kan opleves i Ålbæk Forsamlingshus, hvor han vil fortælle om de specielle mennesker, han har mødt og lavet tv-udsendelser om og skrevet bøger om. Derudover vil han fortælle om sin barndom i sydslesvigske Agtrup, hvor familien flyttede til og hvor han voksede op, efter han kom til verden i Gram i befrielsessommeren 1945.

Søren Ryge holder foredrag i Ålbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce