Søren B. Thomsen fra New Zealand: Jeg er stolt og glad

Den tidligere topbokser Søren B. Thomsen var forhindret i at deltage i festlighederne, da han fredag aften blev optaget i Hall of Fame. I stedet sendte han sin yngste søn, 19-årige Sigurd, på scenen som sin stedfortræder. Arkivfoto: Torben Meyer, Esbjerg Byhistoriske Arkiv

Søren B. Thomsen fra New Zealand: Jeg er stolt og glad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere danske mester i sværvægtsboksning, Søren B. Thomsen fra Bokseklubben EBBK Esbjerg, blev fredag aften optaget i Hall of Fame under idrætsfesten i Musikhuset. Hovedpersonen havde ikke selv mulighed for at deltage i festlighederne, men sender en varm tak fra sin ferie i Auckland.

Esbjerg: I anledning af, at den tidligere topbokser fra Esbjerg, 63-årige Søren B. Thomsen er blevet optaget i Hall of Fame, har vi modtaget denne mail fra ham, mens han er på ferie og nyder varmen i Auckland i New Zealand.

- Det er en fantastisk æresbevisning, jeg har fået fra Esbjerg. Man bliver stolt og glad, når man æres med en plads i Hall of Fame i Esbjerg. Det er en ære, som er på højde med min kåring til Årets Sportsmand i Esbjerg for efterhånden mange år siden. Facetime og videolink betyder, at jeg straks på den anden side af jordkloden kunne se junior Sigurd hente æresbevisningen foran en fuld sal i Musikhuset i Esbjerg. Det var en udfordring for Sigurd, men også noget, som gjorde farmand ekstra stolt.

Æresbevisninger tilfalder dem, som lykkes og rammes af mediernes stærke lys, men bag ved enhver idrætspræstation - og skjult for mediernes bevågenhed - er der en stor flok af hjælpere, trænere, bestyrelsesmedlemmer og vandbærere, som gør det muligt at lykkes på et højere plan. Jeg vil også gerne sige tusind tak til disse, som har gjort ting muligt for mig i min sport. Stor tak til alle, skriver Søren B. Thomsen.

Han sender samtidig de bedste hilsener fra Kiwiland, hvor temperaturen er høj og folk er meget venlige.

Begge Søren og Anitas sønner spiller fodbold. Den yngste, 19-årige Sigurd, som modtog diplom og blomster i Musikhuset sent fredag aften, er på EfB's jyllandsseriehold, mens storebror, 21-årige Bertram spiller på serie2-holdet i IF 92.

Søren B. Thomsen (th) i én af sine 199 kampe for Esbjerg.  Søren B. Thomsen er i dag 63 år og er efterforsker ved Syd- og Sønderjyllands Politi. Arkivfoto
Søren B. Thomsen (th) i én af sine 199 kampe for Esbjerg. Søren B. Thomsen er i dag 63 år og er efterforsker ved Syd- og Sønderjyllands Politi. Arkivfoto

Søren B. Thomsen fra New Zealand: Jeg er stolt og glad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce