Smørrebrød og rosende ord til kloakarbejdere

Susanne Rosengreen og Finn Jacobsen roser arbejderne fra Svend B. Thomsen for deres arbejde på Strandby Kirkevej. Arkivfoto: Per Benny Paulsen

Smørrebrød og rosende ord til kloakarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkene fra Svend B. Thomsen har fået smørrebrød af Jerne Apotek og rosende ord fra både Nybo Blomster og tøjforretningen Rosengreen i forbindelse med renoveringen af kloakken på Strandby Kirkevej.

Esbjerg: Det sker ikke ret tit, at kloakarbejdere får både smørrebrød og rosende ord med på vejen, men det er tilfældet i forbindelse med renoveringen af kloakken på Strandby Kirkevej, hvor folkene fra firmaet Svend B. Thomsen i Varde har fået smørrebrød af indehaveren af Jerne Apotek, Anne Kahns, og flotte ord med på vejen af de to forretningsdrivende, Finn Jacobsen, Nybo Blomster, og naboen Susanne Rosengreen fra tøjforretningen Rosengreen.

Vi vil gerne have haft en kommentar fra Anne Kahns, men hun holder ferie, så i stedet fortæller formanden fra Svend B. Thomsen, Christian Pedersen, at syv folk i torsdags fik smørrebrød. Ifølge Christian Pedersen er historien denne, at arbejderne for tidligt havde spærret vejen ind til apotekets parkeringsplads ud mod Strandby Kirkevej, men at afspærringen senere blev fjernet igen. Det blev Anne Kahns så glad for, at hun fortrød sine hårde ord i første omgang og lovede alle arbejderne smørrebrød.

Christian Pedersen har arbejdet for Svend B. Thomsen i 33 år og været formand i 22 mand, og han har kun oplevet at de har fået smørrebrød eller grillmad en håndfuld gange, så det er bestemt ikke hver dag, at de får en sådan opmuntring.

Christian Pedersen siger dog, at det typisk er sådan ved et vejarbejde, at der er en enkelt, som kommer med kritiske røster, mens tingene fungerer fint, når parterne finder frem til et konstruktivt samarbejde.

Også Finn Jacobsen og Susanne Rosengreen er glade for det arbejde, folkene fra Svend B. Thomsen har lavet på vejen, mens Finn Jacobsen også fremhæver den information de har fået af ingeniørfirmaet Niras.

Takker trofaste kunder

Inden renoveringen af kloakken gik i gang på Strandby Kirkevej, var de begge meget nervøse for deres omsætning, men det er gået langt bedre end ventet. Finn Jacobsen oplyser, at Nybo Blomster oven i købet har haft en lille fremgang i omsætningen i forhold til de samme tre-fire uger sidste år. Finn Jacobsen og Susanne Rosengreen takker også deres kunder, fordi de alligevel fandt vej til butikkerne trods besværet med afspærringen og glæder sig samtidig over, at det er blevet hverdag på vejen.

Svend B. Thomsen er faktisk færdige med arbejdet på Strandby Kirkevej, hvor de trafikerende i mandags igen kunne passere krydset Jagtvej- Strandby Kirkevej. Kloakeringsarbejdet startede den 11. september sidste år og skal være færdig den 31.december, men arbejderne er forud for tidsplanen. Christian Pedersen oplyser, at der mangler en del arbejde ved de to højhuse omkring Amagervej.

I perioden er det gået værst ud over omsætningen hos Bonnie Dyrecenter og ikke mindst bageriet Baguette.

Smørrebrød og rosende ord til kloakarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce