Småt var godt for Kirstine Bonde

Mandag vender Kirstine Bonde tilbage til Esbjerg, når hun skal deltage i et nyt musikalsk scenekoncept på Torvet. Arkivfoto: Annett Bruhn

Småt var godt for Kirstine Bonde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som ung studerede Kirstine Bonde på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, hvorfra hun blev uddannet klassisk sanger. Tiden i byen har givet hende meget godt med videre i hendes karriere.

Esbjerg: - Når man først er kommet på afstand af byen, ser man, hvor meget stemningen betyder, siger Kirstine Bonde.

Byen har for hende en helt bestemt ånd, som hun har taget med sig videre. Hun er uddannet klassisk sanger fra Syddansk Musikkonservatorium, men er siden flyttet fra byen. Den klassiske musik har dog ikke domineret Kirstine Bondes musikalske karriere.

For hende har det haft stor betydning, at hun har studeret musik her. Fordi skolen her i byen er mindre, har de musikstuderende friere tøjler, og det gavner dem.

Som studerende fik Kirstine Bonde eksempelvis lov til også at høre de rytmiske musikstuderende spille. Det har gjort hendes ører bedre, og givet hende mere lyst til og mod på at blande musikalske genrer.

Ud i verden

Når Live Talks løber af stablen mandag, skal Kirstine Bonde tale med om at komme fra musikkonservatoriet og skulle videre ud i verden.

Hun glæder sig til at være en del af Esbjerg Live Talks.

- Jeg synes, det er interessant, hvor mange facetter byen har at spille på og hvor mange, der har deres muld herfra. Det er et lille land, vi kommer fra, men der er mange fra Esbjerg, som bliver store, siger hun.

I juli måned udgav sangerinden sit debutalbum, og til efteråret drager hun atter på turné med den verdensberømte tenorsanger Paul Potts.

Småt var godt for Kirstine Bonde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce