Seksdobling af fremmødte til generalforsamling i Bramming

Mens der normalt er 30 til en generalforsamling i Bramming Fjernevarme, mødte der hele 189 mennesker op til den ekstraordinære generalforsamling, hvor der skulle vedtages vedtægtsændringer. Foto: Martin Wilde

Seksdobling af fremmødte til generalforsamling i Bramming

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

189 andelshavere mødte op til ekstraordinær generalforsamling i Bramming Fjernvarme til vedtagelse af vedtægtsændringer.

Bramming: Normalt møder omkring 30 mennesker op til en generalforsamling i Bramming Fjernvarme, men ved den netop afholdte ekstraordinære generalforsamling blev afholdt på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole, nåede tallet helt op på 189 deltagere.

Ved seneste generalforsamling blev der vedtaget et forslag til vedtægtsændringer, og det var disse, de 189 fremmødte skulle vedtage endeligt på den ekstraordinære generalforsamling.

Dirigent Martin Kjær konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt, og at 336 stemmer var repræsenteret, hvorefter fjernvarmens formand Robin Poulsen orienterede om, hvorfor det var nødvendigt med vedtægtsændringer. At de nærmest var en præcisering af de nuværende, og at han og de tre andre forslagsstillere mente, det var nødvendigt, fordi et femte bestyrelsesmedlem, Bo Langendorff, der også er formand for Bramming Boligforening, har en anden opfattelse af, hvor mange stemmer, boligforeningen skal have tildelt ved generalforsamlingerne i Bramming Fjernvarme.

Bo Langendorff havde i protest valgt at blive væk, fordi han ikke mente den første generalforsamling var lovligt indkaldt, men istedet var den nye næstformand for Bramming Boligforening, Michael Poulsen, der blev valgt på boligforenings generalforsamling onsdag i sidste uge, med til fjernvarmens ekstraordinære generalforsamling.

Robin Poulsen forsikrede, at de foreslåede vedtægtsændringer har været til udtalelse i fjernvarmeforeningen og at de er holdbare.

Ved den afsluttende afstemning stemte 334 ja til vedtægtsændringer ud af de 336 uddelte stemmesedler, og dermed blev vedtægtsændringerne vedtaget.

Seksdobling af fremmødte til generalforsamling i Bramming

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce