Sælunger pyntede juletræ i banken

Julemanden kiggede forbi Jyske Bank i Ribe og belønnede de børnehavebørn fra Kaskelotten i Øster Vedsted, efter de havde pyntet bankens juletræ. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter

Sælunger pyntede juletræ i banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De ældste børn fra børnehaven Kaskelotten pyntede onsdag formiddag juletræ i Jyske Bank i Ribe. Det belønnede selveste julemanden med besøg og en lille gave.

Ribe: - Julemand, jeg har risengrød til dig derhjemme - og du ved jo, hvor jeg bor.

Sådan lød det fra ét af de søde og ivrige børn fra sælgruppen i børnehaven Kaskelotten i Øster Vedsted, da de fik indfriet deres ønske om at møde julemanden, efter de havde pyntet juletræ i Jyske Bank. Banken havde onsdag formiddag besøg af 'sælerne', som havde lavet pynt til juletræet. En tradition som blev genoptaget sidste år.

Juletræet var hurtigt pyntet, så børnene var i fuld gang i bankens legekrog, da den velkendte skikkelse med stort hvidt skæg og rød dragt pludselig bankede på vinduet. De ilede til døren for at lukke ham ind, og en enkelt dreng overså en glasdør i iveren for at byde julemanden, der præsenterede sig som Jul E. Nissen, velkommen.

Da den hyggelige mand kom ind, blev der helt stille nogle sekunder. Stilheden blev brudt, da børnene åbnede for posen med deres mange spørgsmål, invitationer til risengrød og klager over gaver, der var gået i stykker. Alt imens nød mange af de voksne i banken den søde barnetro på den kære julemand.

Brødtekst

Sælunger pyntede juletræ i banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce