Så starter Fanø Sommercup

Fredag den 19. juli og lørdag den 20. juli lægger banerne ved Fanø Skole græs til den 39. udgave af fodboldturneringen, der udspiller sig med mange promiller og kreative udklædninger. Arkivfoto: Orla Lund

Så starter Fanø Sommercup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks største fodboldturnering for femmandshold og fulde folk er sparket igang torsdag den 18. juli og løber af stablen til og med søndag den 21. juli på fodboldbanerne tæt ved Fanø Skole i Nordby.

Fanø: Siden 1980 er der blevet afholdt Fanø Sommercup - fodboldturneringen for femmands-hold med deltagelse af selvbestaltede femmands-hold fra hele landet. Turneringen er dog mindst ligeså kendt for sine mange, festlige 3. halvlege.

Over 250 hold er tilmeldt dette års udgave af Fanø Sommercup i skikkelse af både damehold, blandede hold, 30 og derover samt veteraner i alderen 40 og derover. I løbet af torsdagen ankommer hold og gæster og sætter deres telte, campingvogne og andet habengut op, inden festpladsen slår dørene op klokken 19.50. Når klokken slår 21.00, sparkes festlighederne for alvor i gang, når PARTY PLANET spiller koncert i festteltet ved Nordby Skole.

Medmindre, man camperer på pladsen fra om torsdagen, koster det 125 kroner at tage del i festlighederne og koncerten torsdag aften. Fredag og lørdag er der fri adgang for alle - til både at overvære promilleramte femmands-hold folde sig ud på grønsværen og til at tage del i den velkendte 3. halvleg.

Så starter Fanø Sommercup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce