Rybners inviterer til åbent hus i flere omgange

Naturvidenskab, handel, teknik eller madlavning? De unge har mange muligheder for at finde den rigtige ungdomsuddannelse på Rybners. PR-foto

Rybners inviterer til åbent hus i flere omgange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: I januar og starten af februar åbner Rybners traditionen tro dørene for alle interesserede unge og deres forældre. Alle sejl er sat til for at gøre arrangementerne hyggelige og indholdsrige.

Det er både de mange tekniske og merkantile erhvervsuddannelser og de gymnasiale uddannelser, der byder sig til.

Og mulighederne er vitterligt mange. Foruden i alt fire gymnasiale uddannelser med en række forskellige studieretninger er der et væld af erhvervsuddannelser at blive klogere på - fra tandklinikassistent til skibsmontør - fra økonomimedarbejder til murer.

Til åbent hus-arrangementerne kan gæsterne møde rektorer, studievejledere, lærere og ikke mindst en række nuværende elever. Man kan blive klogere på, hvilke fag og studieretninger det enkelte gymnasium eller den enkelte uddannelse udbyder, høre om læsevejledning og faglige krav og få et indblik i elevernes projekter, studiemiljøet, morgensamlinger og de mange andre sociale aktiviteter.

Åbent hus-arrangementer
Der er åbent hus på Rybners Almene Gymnasium og Rybners Handelsgymnasium i Grådybet 73G tirsdag 15. januar kl. 19 - 21 og af hensyn til efterskoleelever også lørdag 19. januar kl. 12.30 - 14. Der er et program fra start til slut.Vil man vide mere om Rybners Tekniske Gymnasium og Rybners HF på Spangsbjerg Møllevej 72, skal man møde op lørdag 26. januar kl. 10 - 12.30. Også her er der et program.

Rybners Tekniske Skole og Rybners Handelsskole på Spangsbjerg Møllevej 72 holder åbent hus lørdag 2. februar kl. 10 - 13.

Rybners inviterer til åbent hus i flere omgange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce