Rock-forsanger har Esbjerg med i musikken

Frontmand i rockbandet Kellermensch, Sebastian Wolff, glæder sig til at gæste sin barndomsby mandag aften i forbindelse med Esbjerg Live Talks til festugen. Arkivfoto: Chresten Bergh

Rock-forsanger har Esbjerg med i musikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian Wolff gik rundt i Esbjergs gader og lyttede til musik som barn, inden han begyndte selv at spille. Byen har altid betydet meget for rockmusikeren, og hans baggrund træder også frem i hans musik.

Esbjerg: Før han selv begyndte at spille, nød han at have musik i ørerne, mens han kørte rundt som avisbud. I folkeskolen startede han på et guitarhold, og han begyndte at spille musik med nogle kammerater fra Bakkeskolen. Siden dengang har Sebastian Wolff følt sig som en del af musiklivet i Esbjerg.

Han har været frivillig i Konfus i mange år, hvor han både hjalp til som lydmand og hjalp andre med at indspille musik. Han er ikke i tvivl om, at det har haft stor effekt på hans musikliv, at han kommer herfra.

- Det kommer også til udtryk i vores musik, at vi er herfra. Selvom vores musik larmer og er højt, har det også en ro over sig, som passer godt til vestkysten. Det former musikken, siger han.

Interesse for rock

Sebastian Wolff glæder sig til at gå på scenen til Esbjerg Live Talks i festugen. Især er han begejstret over at skulle tale med på emnet om Esbjerg som rockby.

- Det er fedt, at den del af byen får opmærksomhed - at folk også er interesserede i at høre om det. Det er det musikalske udgangspunkt, jeg selv kommer fra, siger han.

Det var ikke svært for ham at sige ja til at deltage. Han synes ikke, der bliver talt meget om det i byen.

- Jeg var så glad for, at nogle ville sætte det på dagsordenen, så det ville jeg rigtig gerne støtte op om, siger han.

Rock-forsanger har Esbjerg med i musikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce