Ribe Fjernvarme får ja til udvidelse

Driftsleder Richard Boisen fra Ribe Fjernvarme kan se frem til udvidelse af værket med blandt andet en ny akkumuleringstank. Arkivfoto

Ribe Fjernvarme får ja til udvidelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjernvarmen skal udvide med cirka 3700 kvadratmeter med plads til en ny akkumuleringstank og med ekstra plads til lastbiler. Udvidelsen kommer til at koste nogle træer livet

RIBE: Politikerne i kommunens plan & miljøudvalg er enige om at give Ribe Fjernvarme mulighed for at lave en større udvidelse, som skal bane vejen for at fjernvarmen kan opføre en ny såkaldt akkumuleringstank samt få mere plads til lastbiler.

Udvidelsen skal ske på et cirka 3700 kvadratmeter stort areal, som i dag er et stykke fredsskov, der omkranser fjernvarmeværket. Og det indebærer, at der laves en ændring i kommuneplanen, så området ændres fra grønt område til teknisk anlæg. Esbjerg Kommune har været i dialog med Miljøstyrelsen, som har givet tilladelse til, at fredskovpligten ophæves for at give plads til udvidelsen.

Formanden for Plan & Miljøudvalget, Karen Sandrini, (S), ærgrer sig over, at der skal fældes nogle træer, men slår til gengæld fast, at det er nødvendigt for, at Ribe Fjernvarme kan udvikle sig.

- De har ikke på deres nuværende areal plads til at udvide, og derfor har vi været med til at få fredskovspligten ophævet, siger Karen Sandrini og forklarer, at man sagde ja, fordi planerne viser, at akkumuleringstanken er skærmet af, og dermed ikke bliver en øjebæ for resten af området.

- Det er en fin måde, man har valgt at foretage udvidelsen på, og alle i udvalget synes det var en god idé, siger hun.

Ribe Fjernvarme får ja til udvidelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce