Reserveligaen: Kommer pladserne i startopstillingen i spil?

Reservekampen mod Silkeborg bliver Yuri Yakovenkos eneste chance for at vise sig frem for trænerteamet, inden han har afsonet sin karantæne for det røde kort mod Lyngby i Superligaen. Arkivfoto: Morten Stricker.

Reserveligaen: Kommer pladserne i startopstillingen i spil?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB's reserver spiller mandag sæsonens anden kamp i reserveligaen, når der er andendagsgilde mod Silkeborg IF.

Esbjerg: Det er dagen derpå ovenpå superligaopgøret mellem EfB og Silkeborg IF. Kampen om vigtige point er for en stund sat lidt i skyggen i forhold til selve præstationen og spillet på banen, når de to superligaklubbers reserver tørner sammen i Silkeborg.

Med to mål af Adrian Petre i søndagens superligakamp og udsigten til endnu en karantænedag til Yuri Yakovenko i den kommende kamp, er reservekampen derfor Yuri Yakovenkos gyldne mulighed for at vise, at han kan følge med sin rumænske holdkammerat.

Selv samme gør sig gældende for flere af EfB-reserverne, der skal bruge reservekampen i Silkeborg til at spille sig tættere på en plads i startopstillingen.

- Vi vil se, at vores spillestil bliver bragt mere i spil og at der kommer konkurrence om pladserne på førsteholdet, siger EfB's A+ træner, Lars Vind forud for reservekampen.

Der skal power i spillet

Spillestilen skal komme til udtryk ved den energi, som spillerne lægger for dagen.

- Det bliver vigtigt for os at komme ud med vores stil og få noget power ind i spillet, fortæller Lars Vind.

De spillere der skal tilføje det til kampen mod i Silkeborg, er en blanding af spillere fra førsteholdstruppen og en række af de unge spillere, der er de næste i køen.

EfB's trup til kampen:

Mathias Rosenørn, Mads Kikkenborg, Jonas Mortensen, Simon Bækgård, Viktor Tranberg, Lasha Parunashvili, Mathias Kristensen, Jeppe Brinch, Noah Nurmi, Mads Larsen, Patrick Egelund, Yuri Yakovenko, Denis Catovic, Andreas Lausen, Rasmus Rejnhold, Marcus Hansen og Mads Zaar.

Kampen spilles mandag den 26. august kl. 15:00 på kunstgræsbanen ved Jysk Park i Silkeborg.

Reserveligaen: Kommer pladserne i startopstillingen i spil?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce