Renés Køkken lukker: Madservice for 270 pensionister og borgere stopper

René Aggersbjerg Nikolajsen har meddelt kommunen og samarbejdspartnere, at hans selskab har oprettet en konkurssag og nu afventer indkaldelse til Skifteretten. Arkivfoto: John Randeris

Renés Køkken lukker: Madservice for 270 pensionister og borgere stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

René Køkken IVS har meddelt Esbjerg Kommune og sine samarbejdspartnere, at selskabet har oprettet en konkurssag. Det får konsekvenser for cirka 270 borgere, som modtager madservice, herunder 140 ældre borgere, visiteret af kommunen. Også konsekvenser for Restaurant Kammerslusen og dens Esbjerg-satellit på Darumvej.

Esbjerg: Selskabet René Køkken - Restaurant Kammerslusen IVS ved René og Helle Aggersbjerg Nikolajsen har meddelt Esbjerg Kommune og øvrige samarbejdspartnere, at selskabet er blevet oprettet som konkurssag og nu afventer indkaldelse til Skifteretten.

På den baggrund, hedder det videre i skrivelsen, som JydskeVestkysten har fået aktindsigt i, at den sidste aktive dag for madservice til Esbjerg Kommunes visiterede borgere er den 15. august.

Renés Køkken er en af tre leverandører af madservice i Esbjerg Kommune. Renés Køkken leverer cirka til 140 borgere, som er visiteret til madservice i kommunen. Herudover leverer selskabet også til en række andre borgere, og samlet vurderer René Aggersbjerg Nikolajsen, at han leverer til imod 270 borgere.

Kort om
Renés Køkken har tidligere holdt til i både Farup og Vilslev forsamlingshuse samt i kantinen hos Maersk Training i Esbjerg.Yderligere har René Nikolajsen også i en periode drevet Blichers Kro i Tjæreborg - en forretning, han dog gik konkurs med i sommeren 2016.1. marts rykkede han ind som ny forpagter på Restaurant Kammerslusen ved Ribe.

Det hele lukker

Esbjerg Kommune meddeler i en pressemeddelelse, at de 140 borgere, som er visiteret i Esbjerg Kommune, fremover kan vælge at få mad fra Esbjerg Kommunes Madservice eller fra Det Danske Madhus.

- Ingen borgere kommer til at stå uden madservice. Vores to tilbageværende leverandører står klar til at tage over og kan levere mad fra fredag den 16. august. Vi ringer til alle de berørte borgere med tilbud om at vælge en ny leverandør af madservice, siger direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen.

René Køkken forpagter også den navnkundige Restaurant Kammerslusen i marsken ved Ribe, og i begyndelsen af i år åbnede han en filial i Esbjerg, nærmere bestemt i den tidligere produktionsskole, Esbjerg Forberedende Erhvervsskole, som gik konkurs sidste år og kort efter blev opkøbt af Det Faglige Hus.

Disse aktiviteter kommer også til at lukke, oplyser René Aggersbjerg Nikolajsen, der videre fortæller, at hele miseren skyldes, at hans selskab ikke tjener penge, men tværtimod skylder Skattestyrelsen penge - penge som Skattestyrelsen vil have fingre i.

- Det hele kommer desværre til at gå ned, siger René Aggersbjerg Nikolajsen.

Mulig arvtager

Imidlertid er han ikke tilfreds med, at Esbjerg Kommune torsdag rundkastede en pressemeddelelse, hvor den meddelte, at René Køkken er gået konkurs. Der er nemlig endnu ikke rent teknisk afsagt konkurskendelse i Skifteretten.

- Vi sendte en skrivelse til kommunen og samarbejdspartnere for at ordne tingene på en ordentlig måde. Nu er situationen ikke blevet nemmere. Vi har et møde i morgen (fredag, red.) med én, som kan være interesseret i at overtage madservice med kommunen. Nu står vi i en ringene forhandlingssituation, vil jeg mene, siger René Aggersbjerg Nikolajsen.

Det er ikke første gang René Aggersbjerg Nikolajsener gået konkurs. Det skete også i 2016, da han drev Blichers Kro i Tjæreborg.

Renés Køkken lukker: Madservice for 270 pensionister og borgere stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce