Politiet i Ribe flytter

Politiet i Ribe flytter til september fra politigården på Tangevej. Arkivfoto: Michael Bager

Politiet i Ribe flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet i Ribe vil fra september ikke længere have til huse på Tangevej. I stedet flytter det ind hos Sydvestjysk Brandvæsen i Ribe midtby.

Ribe: Efter ændringer i Syd- og Sønderjyllands Politikreds i januar i år har færre medarbejdere dagligt deres gang på politigården på Tangevej i Ribe, som har fungeret som politiets hjemsted i mange årtier. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi er det efter omstruktureringen i 2018 blevet klart, at der ikke længere var behov for den gamle politigård, som ligger et stykke væk fra byens centrum. Derfor har Syd- og Sønderjyllands Politi besluttet at leje sig ind hos Sydvestjysk Brandvæsen på adressen Odins Plads 2 i Ribe, som er betydeligt mere centralt placeret.

- Der er fortsat en fast stamme af medarbejdere i Ribe, som arbejder med fokus på kriminalitetsforebyggende indsats. De vil nu få tidssvarende bygninger med god synlighed midt i byen, siger lederen af Områdecenter Nordvest, Lars Bjerregaard i en pressemeddelelse. Medarbejderne i Ribe går også fodpatruljer i midtbyen, og med den nye placering vil de have et bedre udgangspunkt for den del af arbejdet.

Lokalerne er ved at blive sat i stand og forventes klar til brug i løbet af september 2018.

Politiet i Ribe flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce