!DOCTYPE html> Plastfirma flytter fra Esbjerg til Bramming | Esbjerg | jv.dk

Plastfirma flytter fra Esbjerg til Bramming

Til juni flytter PTE-Plast fra Esbjerg til Bramming. Virksomheden ejes idag af Per Thiim Ebbesen, og planen er, at der indledes et generationsskifte, så datteren Anne-Louise med tiden overtager PTE-Plast. Foto: Martin Wilde

Plastfirma flytter fra Esbjerg til Bramming

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af juni flytter PTE-Plast fra Esbjerg til Bramming. Firmaet får domicil på Industrivej, og flytningen sker af pladsmæssige hensyn.

Bramming: Siden grundlæggelsen har firmaet PTE-Plast haft til huse i Esbjerg. Det har det omkring en måned endnu, hvorefter firmaet flytter til de lokaler på Industrivej i Bramming, hvor Cold Jet tidligere havde til huse.

- Vi bor til leje, og det her er for lille, hvis vi skal udvide med ekstra maskiner. Det vil vi gerne på et tidspunkt, siger Anne-Louise Thiim Ebbesen fra PTE-Plast.

Sammen med sin mand har Anne-Louise Thiim Ebbesen et ejendomsfirma, Jaclo Ejendomme, som har købt ejendommen, der nu omdannes til to lejemål.

- Der bliver dels nogle kontorer på cirka 300 kvadratmeter, som skal lejes ud, og vi skal så bruge resten til PTE-Plast. Det er cirka 800 kvadratmeter. Og så er der en mulighed for at bygge ud, når vi får brug for det. Den mulighed har vi ikke her i Esbjerg, siger Anne-Louise Thiim Ebbesen, der selv bor i Bramming.

Planen er, at PTE-Plast flytter til Bramming midt i juni, når de nye lokaler er klar. I første omgang flytter de tre medarbejdere med, men håbet er, at der senere kan komme flere arbejdspladser til.

Generationsskifte

Det er Anne-Louise Thiim Ebbesens far, Per Thiim Ebbesen, der ejer PTE-Plast, og planen er, at de skal igang med et generationsskifte, hvor hun skal overtage virksomheden.

- Det er fint at flytte til Bramming. Jeg spiller golf i Bramming, så fredag er der hurtigere til golfbanen. Min kone og jeg har overvejet, hvor vi skal bo, når vi bliver ældre, og det kan godt blive Bramming. Bramming har jo alt, siger Per Thiim Ebbesen.

PTE-Plast producerer produkter til blandt andet fødevareindustrien og gartnere. Der kan eksempelvis være indlægsbakker til æsker med fyldt chokolade, og der anvendes udelukkende genbrugsplast, og plastaffald fra produktionen bliver samlet sammen og sendt til genbrug.

- Alt vores plast kommer af 100 pct. genbrug. Plast er meget udskældt, men det er et godt materiale, hvis det håndteres rigtigt, og vi sælger alt vores rest til genbrug, siger Per Thiim Ebbesen.

Plastfirma flytter fra Esbjerg til Bramming

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce