Planchef: Hurtig afklaring er mulig


Planchef: Hurtig afklaring er mulig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Harder Hougaard, kontorchef i kommunens byplanafdeling slår fast, at en række tekniske forhold skal afklares, inden man kan sige ja eller nej til dispensationsønske.

BRAMMING: Kontorchef i Esbjerg Kommunes byplanafdeling, Morten Harder Hougaard vil ikke vende tommelen hverken op eller ned for det ønske om en dispensation til den gældende lokalplan, som kommer fra ejeren af JTI Gulventreprise, Jørn Iversen samt formanden for Bramming Lokalråd, Jørgen Holberg.

Han slår fast, at kommunens embedsmænd lige nu er ved at undersøge en række tekniske og planmæssige aspekter ved Jørn Iversens ønske om at dispensere fra lokalplanen.

- I første omgang havde Jørn Iversen søgt byggesagsafdelingen og fået afslag på sit ønske, fordi Lokalplanens bestemmelser om anvendelsesmuligheder for lokalet ikke giver mulighed for at etablere lejligheder i butikslokalet, siger Morten Harder Hougaard.

- Nu er lokalrådet så gået ind i sagen, og her er der et par forhold, som vi nu skal undersøge. Lige inden årsskiftet blev planloven moderniseret, og den åbner mulighed for en tidsbegrænset dispensation. Men da der ikke er nogle tidligere sager, som danner præcedens, skal vi nu ind og se nærmere på, hvad de ændringer i planloven indebærer. En anden problemstilling vi skal se nærmere på handler om, at ejendommen ligger tæt ved banen og de støj og vibrationsgener det kan give for kommende beboere, hvis der indrettes boliger i ejendommen. Her er der nogle bestemmelser, som vi nu også skal vurdere mere konkret i forhold til ønsket om at dispensere fra lokalplanen, siger Morten Harder Hougaard.

Han lover en hurtig afklaring i sagen.

- Jeg formoder vi kan være klar i løbet af en måneds tid. Men efterfølgende skal sagen så på politikernes bord, understreger kontorchefen.

Planchef: Hurtig afklaring er mulig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce