Oprykkerne fik første sejr i lokalopgøret

Esbjerg IF 92 fik med 1-0 sejren over Spangsbjerg IF deres første sejr siden oprykningen til serie 1. Foto: Lars Johansen.

Oprykkerne fik første sejr i lokalopgøret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: Lokalopgøret mod Spangsbjerg IF kastede sæsonens første sejr af sig til oprykkerne fra Esbjerg IF 92, der hjemme på Skibhøj Anlæg vandt 1-0.

Lokalopgør kan ende i mere fight end velspillet fodbold - og det var også tilfældet i sæsonens første møde mellem de to esbjergensiske serie 1-hold.

- Vi spillede jammerligt fodbold. Jeg synes, at det var en direkte dårlig fodboldkamp. Jeg er selvfølgelig tilfreds med sejren, men jeg kunne ikke have brokket mig, hvis de havde scoret. Det eneste positive er de tre point, som også er yderst vigtige, siger Esbjerg IF 92-træner Bent Pedersen.

Kampen båd på få chancer, så det krævede effektivitet, hvis en af parterne skulle løbe med de tre point. Den effektivitet havde Mathias Strøm, der scorede sejrsmålet i slutningen af første halvleg, da han bankede en løs bold op i nettaget efter et hjørnespark.

Gæsterne fra Spangsbjerg fik i første halvlegs døende minutter en gylden mulighed for at udligne, men Leon Quyen Khuu sparkede så langt over målet, at bolden endte oppe ved hjemmeholdets klubhus.

Esbjerg IF 92 løb dermed med sejren, mens Spangsbjerg IF stadig er ude point efter fire kampe.

- Jeg synes, at vi var det bedste hold. Det er ufortjent, at vi ikke fik point. Vi gør det svært for os selv ved ikke at få point i de kampe, hvor vi skal have dem, siger Spangsbjerg IF-træner Nikolaj Clausen.

Esbjerg IF 92 - Spangsbjerg IF 1-0 (1-0).

Fodbold, serie 1.

Mål: 1-0 Mathias Strøm (38.)

Oprykkerne fik første sejr i lokalopgøret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce