Oprørsk Venstre-politiker afviser kritik af borgmester

Henning Ravn, Venstre-byrådspolitiker fra Bramming, har været med i kommunalpolitik siden 2001. Arkivfoto: Christer Holte.

Oprørsk Venstre-politiker afviser kritik af borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henning Ravn (V), valgt i Bramming, mener ikke, at hans kritik af den manglende imødekommelse af Brammings budgetønsker kan oversættes til kritik af hans egen borgmester.

Esbjerg Kommune: Hverken borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) eller resten af byrådsgruppen skal føle sig ramt af den kritik, byrådsmedlem Henning Ravn (V) fra Bramming onsdag lagde op på Facebook.

For sådan var det ikke ment, siger skribenten selv.

- Det var ikke tænkt som en kritik af Venstres to medlemmer i budgetforhandlings-udvalget (Jesper Frost Rasmussen og Jakob Lose, red.). Herregud, det er jo bare et par opslag på Facebook. Jeg kan selvfølgelig ikke vide, hvordan andre opfatter tingene, men hvis man skal gå på listefødder hele tiden, så synes jeg, det bliver svært. Men det er da et problem, at Bramming med de beskedne ønsker, der var til budgettet, slet ikke har fået noget, og jeg synes, pengene bliver brugt i Esbjerg og Ribe, siger Henning Ravn, der står ved sin kritik af budgettet:

Veteran
  • Henning Ravn blev valgt ind i det tidligere Bramming Byråd i 2001 for Venstre. Han har siddet i byrådet siden og kom således med i overgangsbyrådet, da Ribe, Bramming og Esbjerg fusionerede til én storkommune.
  • Han har tidligere været formand for Sundheds & Omsorgsudvalget, og i dag har han sæde i både Teknik & Byggeudvalget, hvor han er næstformand, samt i Kultur & Fritidsudvalget.
  • Ravn er desuden formand for Sydtrafik og næstformand i Din Forsyning.
  • Han fik 747 personlige stemmer ved kommunalvalget sidste år.

Ikke illoyalt ment

- Jeg forsøger bare via Facebook at svare de mange i Bramming, der er skuffede, og jeg mener ikke, der er nogen overraskelser i det, jeg har skrevet. Jeg sagde jo nogenlunde det samme i byrådssalen, inden vi skulle stemme om budgettet. Når jeg er valgt herude, så skal jeg tale Brammings sag, siger Henning Ravn.

Du skriver også, at du er den eneste - at du har følt dig som Palle alene i verden, og "at der ikke er blevet lyttet til os i forbindelse med budgettet". Er det ikke en kritik?

- Det er ikke tænkt som en kritik af min egen gruppe eller af Jesper Frost Rasmussen - det er mere end konstatering af, at jeg ikke har nogen at kæmpe sammen med herude i Bramming By. Og jeg tænker - efterkom da bare ét eneste af Brammings ønsker i budgettet. Det er da træls, at folk herude og synes, at de bare skal være med til at betale og aldrig få noget igen, siger Henning Ravn.

Men du stemte for budgettet?

- Ja, der er indgået et forlig, der omfatter alle partier i byrådet, det anerkender jeg, og kommunen skal jo også have et budget. Det ville være en tom demonstration at stemme imod i byrådssalen, mener Henning Ravn.

Men det er ikke en tom demonstration at kritisere bagefter?

- Nej, jeg synes bare, jeg forklarer og svarer på nogle af de mange spørgsmål, Bramming har. Jeg synes overhovedet ikke, det er illoyalt, og det undrer mig, hvis nogen opfatter det sådan. Jesper (borgmesteren, red.) ved også, at det ikke er rettet mod ham.

Oprørsk Venstre-politiker afviser kritik af borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce