Nye ejere på Boretårnet: Én bodega var ikke nok

Morten Runge og Denise Michael er de nye ejere af Boretårnet. Det blev de fra årsskiftet, og lørdag var der arrangeret officiel overdragelsesfest på Boretårnet med mad og musik. Foto: Chresten Bergh

Nye ejere på Boretårnet: Én bodega var ikke nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bodegaen Boretårnet på Gl. Vardevej har fået nye ejere, som glæder sig til at lytte til gæsternes mange historier. Lørdag var der overdragelsesfest med skipperlabskovs og livemusik.

Esbjerg: Har du set fodbold på stadion i Blue Water Arena, har du måske også været en tur forbi Boretårnet på Gl. Vardevej inden. Ved årsskiftet har bodegaen fået nye ejere, og det er et erfarent par i branchen, som allerede ejer Vinbaren i Danmarksgade. Sammen har Denise Michael og Morten Runge købt Boretårnet og skal føre stedet videre.

- Boretårnet har det tilfælles med Vinbaren, at der ikke er fine fornemmelser, og folk mødes i øjenhøjde. Det er ikke et af de værtshuse, hvor man bliver nedstirret, hvis man ikke plejer at komme der. Man bliver taget godt imod af gæster såvel som ansatte, siger 31-årige Denise Michael, der er den nye bestyrer på stedet.

Hun ser Boretårnet som en slags familie, hvor gæsterne kender hinanden og passer på hinanden. Det er et sted, man mødes med sine venner, og folk kommer forbi for en øl efter en tur i Netto, inden de fortsætter hjem. Netop fordi det fungerer så godt på bodegaen, har parret ikke planer om at lave store ændringer.

- Gæsterne kommer ikke til at mærke forskel. Vi er ikke interesserede i at skræmme nogen væk, når det allerede fungerer så godt her. For mange er Boretårnet også deres dagligstue, fortæller hun.

Boretårnets nye ejere
Denise Michael- 31 år gammel

- Bosat i Esbjerg

- Mor til datteren Le på et år

- Uddannet markedsføringsøkonom

- Har international professionsbachelor i design og business

- Har mange års erfaring fra branchen som blandt andet køkkenchef og bestyrer

- Ejer Vinbaren

Morten Runge

- 37 år gammel

- Bosat i Esbjerg

- Far til datteren Le på et år

- Uddannet tjener

- Har masser af erfaring fra branchen som bl.a. restaurantchef og bestyrer

- Ejer og bestyrer Vinbaren

Først Vinbaren, så Boretårnet

Denise Michael er uddannet markedsføringsøkonom og har en international professionsbachelor i design og business. Hun har altid været en del af restaurationsbranchen og har blandt andet arbejdet som køkkenchef og bestyrer, lige som hun har stået bag baren og lavet administrativt arbejde. Hun har sågar været afløser for de tidligere ejere på selveste Boretårnet, og det er sådan, de kender hinanden.

37-årige Morten Runge er uddannet tjener og har også mange års erfaring i branchen. Han kan blandt andet skrive restaurantchef hos Dronning Louise og bestyrer hos Industrien på sit CV, inden han endte som medejer og bestyrer på Vinbaren, og nu altså også som medejer af Boretårnet.

Man kunne fristes til at tro, at en enkelt bodega var nok, men sådan skulle det ikke være for det unge par fra Esbjerg. De havde begge deres daglige gang på Vinbaren i Danmarksgade, indtil Denise Michael blev gravid.

- Der duede det ikke længere, at jeg stod bag baren, så vi ansatte Tine, som vi blev rigtig glade for. Da jeg skulle tilbage fra barsel, var timerne ikke til det i Vinbaren, så vi måtte finde på noget andet. Arbejdsgangene var allerede sat så nemt op i Boretårnet, så det virkede som en god mulighed, fortæller hun.

Mennesker og historier

På et sted, hvor der sommetider kommer store mængder alkohol indenbords, er det svært at undgå de mindre sjove oplevelser, men det skræmmer ikke den nye bestyrer. Hun synes selv, at hun altid har været god til at tackle de situationer, og så fylder de gode oplevelser ganske enkelt bare mere for hende.

- Der kommer mange forskellige og spændende mennesker ind på en bodega, som alle har hver sin historie og baggrund. Jeg glæder mig til de gode snakke, jeg har i vente og til de gode fester, jeg håber, vi skal skabe, siger hun.

Lørdag havde parret arrangeret den officielle overdragelsesfest på Boretårnet, hvor der både blev serveret skipperlabskovs og spillet livemusik for fulde gardiner.

Nye ejere på Boretårnet: Én bodega var ikke nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce