Ny forestilling om tyngdeloven i børnehøjde

teaterBLIK er klar med en ny forestilling for børn. Der er premiere lørdag den 10. marts klokken 14.00 på Fanø Kunstmuseum. Pressefoto: teaterBLIK

Ny forestilling om tyngdeloven i børnehøjde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt teaterstykke for børn er klar til premiere på lørdag. Balance og tyngdeloven er nogle af hovedingredienserne i forestillingen, der er blevet til efter idé af Gertrud Exner.

Fanø: Nu er der igen nyt til børnene fra teaterBLIK. Lørdag og søndag kan den nye forestilling "HVIS... lodder, trisser, bræt og snor" opleves på Fanø Kunstmuseum i Sønderho.

Balancerende brædder, trillende kugler og vægte der forskydes. Det er alt sammen med i teaterforestillingen, der er blevet skabt af Gertrud Exner, Lisa Becker, Claus Carlsen og Catherine Poher.

I teaterstykket vil man blandt andet kunne opleve, hvordan balancen, tyngdeloven og vores evne til at bygge op og bryde ned kan udfordres.

teaterBLIK skal også spille i Strasbourg

Hovedpersonen bag teaterforestillingen er Gertrud Exner, der også er stifter af teaterBLIK. Stiftelsen skete i 2007, og siden da har teaterBLIK skabt ny scenekunst for primært børn og deres forældre.

Teateret turnerer både i Danmark og i udlandet, og i år er teaterBLIK også udtaget til at skulle spille forestillingen "Sommervækster" i Strasbourg i maj i forbindelse med det danske formandskab for det europæiske ministerråd.

Forestillingen kan opleves på Fanø Kunstmuseum i Sønderho lørdag den 10. marts klokken 14.00 og samme tid og sted søndag. Efter forestillingen byder teatret på en forfriskning i kunstmuseets lokaler.

Ny forestilling om tyngdeloven i børnehøjde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce