Ny dagligvarebutik klar til åbning i Ribe

Snart åbner en ny Netto-butik på adressen Trojels Knæ i Ribe Nord. I forvejen er der en Netto-butik på Nørremarksvej i Ribe, men den har ejerne fra Salling Group ingen planer om at ændre på. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh

Ny dagligvarebutik klar til åbning i Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørremarken i Ribe får nu endnu en dagligvarebutik i den bygning, hvor Fakta tidligere havde til huse. De nye lejere er netop nu i dialog med udlejere i forhold til udvidelse af butikken, og kan derfor endnu ikke sige noget om åbningsdatoen.

Ribe: Siden dagligvarebutikken Fakta på adressen Trojels Knæ lukkede i maj 2018, har lokalerne stået tomme hen med masser af rygter om, hvad der skal være i bygningerne.

Blandt andet har McDonalds været nævnt som nye lejere, ligesom Netto har vist interesse for bygningerne, og JydskeVestkysten har netop fået bekræftet, at Faktas lejekontrakt er overdraget til en ny lejer.

Og det er netop Netto, der rykker ind i Fakta-butikken, når bygningen har gennemgået en større renovering. Det forklarer udviklingsdirektør Carsten Hadsbjerg fra Salling Group, der står bag Netto-kæden i Danmark.

- Det er korrekt, at vi har overtaget lejekontrakten, og vi er netop nu i dialog med udlejeren og kommunen om en udvidelse af butikken, siger Carsten Hadsbjerg og forklarer, at man ønsker at udvide butikken fra de nuværende 800 kvm til omkring 1000 kvm.

Netto
Netto er den største discountkæde i Danmark med 500 butikker.I 2019 planlægger virksomheden at åbne 18 helt nye butikker, flytte eller udvide 22 andre og gennemrenovere 30 butikker, så 70 Netto-butikker i alt får nyt koncept.

Netto er en del af Salling Group, der er 100 pct. ejet af Salling Fondene. Med i Salling Group hører også Bilka, føtex, Salling stormagasinerne, Wupti, Skagenfood samt Starbucks og Carl's Jr, som Salling Group er franchise-tager på i Danmark.

Hurtigst muligt

Netto har i forvejen en butik på Nørremarksvej i Ribe, men den bliver der ikke ændret på, forklarer Carsten Hadsbjerg.

- Vi bliver i Ribe, og butikken på Nørremarksvej bliver der ikke ændret på, for vi tror på, at der er plads til begge butikker, siger Carsten Hadsbjerg, der endnu ikke ved, hvornår den nye butik bliver klar til åbning.

- Vi har endnu ikke tidsplanen helt klar, for den afhænger af arbejdet med en ny lokalplan for området, men det er klart, at i og med at vi allerede har overtaget lejekontrakten, så vil vi selvfølgelig gerne i gang med arbejdet hurtigst muligt, siger Carsten Hadsbjerg og forklarer, at man overtog bygningerne på Trojels Knæ ved årsskiftet.

Salling Group har fået mulighed for at overtage bygningerne, efter at Coop i foråret 2018 varslede, at man ville lukke 47 Fakta-butikker over hele Danmark, fordi de kørte med underskud. Fakta-butikken på adressen Trojels Knæ var en af disse.

Ny dagligvarebutik klar til åbning i Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce