Ny chef for dagtilbud hedder Mette Lindkær

Børn & Dagtilbud får ny chef 1. juni. Det er 46-årige Mette Lindkær. PR foto

Ny chef for dagtilbud hedder Mette Lindkær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Kommune har ansat en ny chef for Børn & Dagtilbud. Hun kommer fra det fynske og har sine faglige rødder som pædagog.

Esbjerg: Børn & Dagtilbud får ny chef 1. juni. Det er 46-årige Mette Lindkær, der kommer fra en stilling som afdelingsleder for PPR og Familieindsatser i Assens Kommune. Derudover har hun tidligere været dagtilbudchef og daginstitutionsleder i flere fynske kommuner. Hun er pædagoguddannet og har løbende suppleret med videreuddannelse inden for udvikling og ledelse, står der blandt andet om hende i den pressemeddelelse, Esbjerg Kommune har sendt ud.

- Sundhedspleje og dagtilbud af høj kvalitet gør en forskel for børns liv både her og nu og langt ind i voksenlivet, og jeg er konstant optaget af de rammer, vi skaber for deres opvækst. Vores ambitioner for børnenes trivsel og udvikling er afgørende for, at vi sammen med forældrene kan give børnene mulighed for at blive glade, trygge og livsduelige, siger Mette Lindkær.

Vigtigt med tidlig indsats

- Vi har haft et stærkt ansøgerfelt til stillingen, og et enigt ansættelsesudvalg har peget på Mette Lindkær. Børn & Dagtilbud får en erfaren og dygtig chef, som kan stå i spidsen for at forsætte den positive udvikling, som vi har haft på området i de seneste år. Samtidig er det en vigtig opgave at sætte fokus på Sundhedsplejen, som sidste år blev en del af Børn & Dagtilbud, så vi kan få området godt integreret. Det er helt afgørende, at vi har øje for den tidlige indsats, så alle børn får en god start på livet, siger Jørn Henriksen, direktør for Børn & Kultur om ansættelsen af Mette Lindkær.

Mette Lindkær afløser Anne Merethe Løvmose, der siden 1. februar har arbejdet som børn- og ungechef i Aarhus Kommune. /cak

Ny chef for dagtilbud hedder Mette Lindkær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce