Ny arenasponsor i Ribe Fritidscenter

Miha Zvizej og de andre REHH-spillere skal i den kommende sæson spille under nyt arenanavn i Ribe Fritidscenter. Foto Jørgen Kirk

Ny arenasponsor i Ribe Fritidscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frøs Sparekasse har forlænget deres hovedsponsorat i Ribe Esbjerg HH, og lægger dermed navn til holdets hjemmebare i Ribe.

Ribe: Frøs Sparekasse har endnu engang forlænget deres hovedsponsorat i Ribe-Esbjerg HH.

Derudover bliver de også i sæsonen 2019-2020 arenasponsor, hvilket betyder, at Ribe-Esbjerg HH's hjemmebane i Ribe i den kommende sæson kommer til at bære navnet Frøs Sparekasse Arena - også i daglig tale kaldet Frøs Arena.

- Vi er utrolig glade for og stolte over, at en så stærk og lokalforankret medspiller som Frøs Sparekasse har været så tilfredse med deres hovedsponsorat, at de har valgt at forlænge dette og ydermere blive arenasponsor for vores hjemmebane i Ribe. Frøs Sparekasse, der både har filial i Ribe og i Esbjerg, skaber med denne aftale et bindeled på tværs af hele kommunen via herrehåndbolden og sender samtidig et stærkt signal til andre lokale virksomheder, om at dette er hele kommunens hold. Det værdsættes højt hos Ribe-Esbjerg HH, udtaler administrationschef Anette Knudsen.

Også hos sponsoren er der tilfredshed med aftalen.

- Som lokal sparekasse kan vi være med til at binde lokale kræfter sammen og skabe muligheder for vækst og udvikling. Håndbolden i det vestjyske er vigtig. Det skaber fællesskab, og Ribe-Esbjerg HH er med til at profilere både Ribe og Esbjerg som byer, hvor det er et godt sted at være. Det er vi glade for at bakke op om, siger adm. direktør for Frøs Sparekasse, Henning Dam.

Ny arenasponsor i Ribe Fritidscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce