Musikstarter Camp i Esbjerg

Musik skaber et godt fællesskab. Esbjerg Campen er én ud af i alt 11 Camps rundt i landet, og er blevet til via et samarbejde mellem skoler, klubber, Tobakken og engagerede undervisere og musikere. Musikstarter camp er for alle - både begyndere og øvede, bands og solister, drenge og piger. Arkivfoto.

Musikstarter Camp i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomsskolen er igen i år ramme om camp for børn og unge, der vil slide og være en del af fællesskabet omkring musik.

Esbjerg: Esbjerg Ungdomsskole er igen i år med på Musikstarter Camp i skolernes efterårsferie, som finder sted på Tobakken.

Musikstarter er grundlagt af Nephew sammen med Ungdomsringen, Roskilde Festival fonden og Bikubenfonden for fem år siden. Kerneværdierne i Musikstarter er flid og fællesskab. Esbjerg Campen er én ud af i alt 11 Camps rundt i landet, og er blevet til via et samarbejde mellem skoler, klubber, Tobakken og engagerede undervisere og musikere. Musikstarter camp er for alle - både begyndere og øvede, bands og solister, drenge og piger.

På Esbjerg Ungdomsskole har en gruppe piger allerede været i gang i flere uger på "Warm up"-holdet. Musikbranchen efterspørger nemlig flere piger i det musikalske landskab.

Glæden ved musik

Musikstarter er et samarbejdsprojekt mellem det organiserede ungdoms- og fritidsliv repræsenteret ved Ungdomsringen og den etablerede danske musikbranche repræsenteret ved bandet Nephew.

Formålet med Musikstarter er at få flere større børn og unge i Danmark til at opleve glæden i at være sammen omkring musik.

Musikstarter Camps har blandt andet haft besøg af Dúné, Ukendt Kunstner, Scarlet Pleasure, S! vas, Ulige Numre, Velvet Volume, Go Go Berlin, The Minds of 99, Jonny Hefty og Jøden, UFO, The Blue Van, Turboweekend, Folkeklubben, Nelson Can, Karl William, The Eclectic Moniker, Who Made Who og mange flere.

Musikstarter har modtaget en Danish Music Award for Årets Idé samt en Gaffapris.

Musikstarter Camp i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce