Musikalsk filialchef vender tilbage til Ribe

Skrivebordet hos Sydbank i Bramming er taget i brug, og nu ser Søren Nielsen frem til at sætte sit præg på arbejdet i banken. Foto: Bo Maimburg

Musikalsk filialchef vender tilbage til Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere Ribedreng og rockmusiker, Søren Nielsen, starter som filialchef i Sydbank i Bramming. Sammen med sin hustru er han flyttet fra Aarhus for at bosætte sig i barndomsbyen Ribe.

Ribe: 35-årige Søren Nielsen har skiftet et godt job som filialdirektør i Sydbank i Risskov ud med et lignende job hos Sydbank i Bramming.

Årsagen til skiftet er, at både ham og hustruen Rikke Lund, der også er fra Ribe, savnede deres gamle hjemby.

- Jeg savnede Ribe, det lokale og det at være engageret i lokalmiljøet. Jeg savnede følelsen af at være på hjemmebane i Ribe og Bramming, hvor jeg gerne ville være. Vi fik et bud på vores hus, og pludselig var det solgt. Så var jeg heldig at få tilbudt et godt job som filialchef hos Sydbank i Bramming. Det hele gik stærkt, men jeg kan kun glæde mig, siger Søren Nielsen.

Parret har købt hus i Ribe, og nu ser de frem til at tage del i livet i lokalområdet.

- Da jeg fik tilbudt jobbet som filialchef i Bramming, tænkte jeg kort over det, men jeg kunne hurtigt tage beslutningen, og jeg ser meget frem til at komme i gang. Første arbejdsdag er veloverstået, og jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt. Jeg vil gerne vise folk i både Ribe og Bramming, at jeg vil engagere mig. Jeg kan ikke skabe samme vækst som i en stor by som Aarhus, men jeg ser frem til det lokale engagement, siger Søren Nielsen.

Søren Nielsen
Søren og Rikke har to børn på henholdsvis 1 og 4 år. Han er uddannet på kontor, i bank og som ejendomsmægler, og så har han en diplomuddannelse i ledelse. Han flyttede fra Ribe i 2001 og har siden har været ansat i Sydbank.

Kendt som musiker

Den nye filialchef glæder sig til den tætte kontakt med lokalmiljøet.

- Jeg vil lave et tæt samarbejde med filialchef Morten Jørgensen fra Sydbank i Ribe, og vi vil gerne bøvle på og skabe nye aktiviteter her. Nærheden og den tætte kontakt til kunderne er en stor del af mig, og derfor passer jeg godt ind i Sydbank her i Vestjylland. Det bedste er, at jeg kommer tættere på kunderne, og jeg bliver meget synlig, siger Søren Nielsen.

I Ribe er Søren Nielsen mest kendt som musiker, hvor han hver eneste Tulipanfest står på scenen og spiller sammen med en anden tidligere Ribedreng, Thomas Rytter.

- Jeg har været musiker i hele mit liv, og jeg har brugt hele min fritid med denne gode beskæftigelse. Men jeg har nu lagt mikrofonen på hylden, og jeg har valgt, at jeg fremover skal koncentrere mig om arbejdet og familien, siger Søren Nielsen.

Musikalsk filialchef vender tilbage til Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce