Markant S-kandidats bannere udsat for hærværk i Esbjerg

På Parkvej i Esbjerg hænger dette banner for Anders Kronborgs (S) kandidatur på en privat grund. Banneret er blevet påtegnet med skæg og briller. Foto: Privat.

Markant S-kandidats bannere udsat for hærværk i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hærværk mod to bannere tilhørende S-folketingskandidat Anders Kronborg på Parkvej i Esbjerg. Lad os nu diskutere politik i stedet, opfordrer Anders Kronborg.

Esbjerg: Den socialdemokratiske folketingskandidat for Esbjerg By & Fanø, Anders Kronborg, slutter sig nu til en række andre folketingsmedlemmer og ditto kandidater, der har oplevet hærværk mod deres ophængte valgmateriale.

Anders Kronborgs kontrafej på to store banner, der er opsat i private haver ud mod Parkvej, er i tidsrummet fra mandag eftermiddag til tirsdag morgen blevet overmalet med sort spraymaling - henholdsvis påtegnet skæg og briller og noget krimskrams.

- I min kampagne har vi ikke haft råd til reklamerne ved busskurene, så vi her organiseret os med private borgere, der har ønsket at støtte Socialdemokratiet. Jeg kan da sagtens se humoren i det med skægget og brillerne, men jeg er selvfølgelig ærgerlig over at få ødelagt to bannere. Dem har jeg ikke umiddelbart råd til at erstatte, siger Kronborg og fortsætter:

- Men hærværk mod folketingskandidaters plakater og andet valgmateriale er desværre noget, vi allerede har set flere eksempler på i denne valgkamp, og jeg vil da godt opfordre utilfredse borgere til at tage dialogen om politikken istedet. Alle - også dem, der er politisk uenige - er i al fald velkomne i min valgbutik i Smedegade, hvor der er åben fra klokken 10 til 18 hver dag, så lad os nu få en debat i en god tone istedet for det dér, opfordrer Kronborg. Han tilføjer, at hærværket nu ikke skal få lov at ødelægge den gode stemning på det socialdemokratiske valgkampshold i Esbjerg.

Hærværk mod folketingskandidaters plakater og andet valgmateriale er desværre noget, vi allerede har set flere eksempler på i denne valgkamp, og jeg vil da godt opfordre utilfredse borgere til at tage dialogen om politikken istedet.
Anders Kronborg (S)
Her er alle forsøg på at være morsom så opgivet  til fordel for en omgang krims-krams med sort spraymaling. Det største banner koster et par tusinde kroner.  Foto: Privat.
Her er alle forsøg på at være morsom så opgivet til fordel for en omgang krims-krams med sort spraymaling. Det største banner koster et par tusinde kroner. Foto: Privat.

Lignende oplevelser

I begyndelsen af maj kunne JydskeVestkysten fortælle, at byrådspolitiker og folketingskandidat Susanne Dyreborg fra Dansk Folkeparti har været udsat for to hændelser - dels indbrud med tilknyttet hærværk af politiske undertoner, dels et tyveri af valgplakater fra hendes landejendom i udkanten af Esbjerg Kommune.

Men flere andre folketingskandidater har oplevet at få valgplakater revet ned eller direkte ødelagt. Mandag kom det eksempelvis frem, at Venstres Philip Tietjes valgbanner ved Daler i Tønder Kommune er blevet skåret op, og hærværket er nu anmeldt til politiet.

I Sydjyllands Storkreds har både Pernille Vermund fra Nye Borgerlige og Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet oplevet at få deres valgplakater revet ned.

Markant S-kandidats bannere udsat for hærværk i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce