Marcondes og co. var for stærke for EfB

EfB-reserverne skal i kamp igen på tirsdag, hvor Silkeborg IF kommer på besøg. Foto: Lars Johansen.

Marcondes og co. var for stærke for EfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB-reserverne fik ikke skovlen under FC Midtjylland, men slap bedre fra kampen, end tilfældet var i sæsonpremieren.

Esbjerg: EfB-reserver kom til kort mod et stærkt og rutineret FC Midtjylland-mandskab og måtte se Emiliano Marcondes og holdkammeraterne løbe med en 3-1 sejr.

Forskellen på rutinen og fysikken var at se i store dele af kampen. Her var esbjergenserne bare lidt for lette i forhold til deres modstandere.

Esbjergenserne kom dog bedre med i kampen, men der havde midtjyderne allerede bragt sig foran med 2-0. EfB-reserverne fik efterfølgende bedre greb om kampen, så det midtjyske pres ikke blev så voldsomt.

Mathias Kristensen var tæt på at reducere i begyndelsen af anden halvleg, men afslutningen ramte overliggeren. Kristensen kom på måltavlen, da han reducerede til 1-3 på et straffespark, efter indskiftede Rasmus Rejnhold var blevet trukket ned i feltet.

Fremgang at spore

Nederlaget til de styrke midtjyder pillede ikke ved, at esbjergenserne kunne tage et par positive takter med fra kampen.

- Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med at tabe, men vi har nogle gode sekvenser, som vi havde arbejdet med på forhånd, som vi er tilfredse med, siger EfB's A+ træner, Lars Vind, med henvisning til esbjergensernes struktur på banen.

- Jeg kan ikke sige, at det er ufortjent, at vi tabte kampen, med det pres vi var under, men vi har fået en helt anden attitude i forhold til sæsonpremieren i reserveligaen, siger Lars Vind.

EfB - FC Midtjylland 1-3 (0-2).

Fodbold, reserveligaen.

Mål: 0-1 Emiliano Marcondes (16.), 0-2 Rasmus Nicolaisen (25.), 0-3 Marc Dal Hende (61.), 1-3 Mathias Kristensen, str. (86.).

Marcondes og co. var for stærke for EfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce