Marco tegner og fortæller på Fanø Krogård

Fra at være en lejlighedsvis dyrket hobby er interessen for at tegne og male fugle og natur i Vadehavet blevet en passion for naturvejleder Marco Brodde, der søndag den 18. februar fortæller om sine akvareller og tilgang til natur og kunst. Privatfoto

Marco tegner og fortæller på Fanø Krogård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fanø: Søndag den 18. februar kl. 14 kan man på Fanø Krogård få et indblik i naturvejleder Marco Broddes mere kunstneriske virke, der er tæt knyttet til hans interesse for fugle og natur.

Brodde er kendt som en engageret naturvejleder og formidler for både børn og voksne og sit store kendskab til Vadehavets natur og dyrliv. Tegninger, akvareller og skitsebøger flyder i en lind strøm fra den aktive vestjyde, der har opnået af få flere af sine værker udstillet på The Society Of Wildlife Artists anerkendte udstilling i London. Marco Brodde er nu optaget i The Society Of Wildlife Artist, der repræsenterer de bedste naturkunstnere i Europa.

Sandfygning og skitsebog

På Fanø Krogård vil Marco Brodde give et indblik i, hvordan han kunstnerisk arbejder med Vadehavets mange forskellige fuglearter og øvrige natur. Han vil samtidig vise udvalgte værker frem. Naturkunstneren vil også fortælle om de dogmeagtige udfordringer, han har spændt sig selv op på i 2018. Eksempelvis hvor meget, han kan arbejde under de ofte hårde vejrforhold i Vadehavet med dets blæst, regn, kulde og sandfygning.

Til Fanø Posten har Marco Brodde fortalt, at hans kunstneriske virke begyndte som en hobby, hvor han for bare få år siden med blyant tegnede de fugle, han så, men at det siden er gået hen og blevet en fascination og passion, som han bruger rigtig meget tid på.

Arrangementet med Marco Brodde bliver arrangeret af Fanø Plus Oplysningsforening.

Marco tegner og fortæller på Fanø Krogård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce