Mandøfest med lokal musik

Det er tredje år i træk, at Tidals spiller ved Mandøfesten. Pressebillede

Mandøfest med lokal musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandø: Når guitarduoen Tidals fra Ribe spiller op til dans ved årets Mandøfest lørdag 14. juli i Klithus Mandø, er det fjerde gang og tredje år i træk Mandøforeningen har valgt det lokale band til at spille under spisningen og til at sætte gang i dansen, når det går løs.

Der er allerede meldt fuldt hus med omkring 170 feststemte deltagere, så det har været nødvendigt at skrumpe scenen lidt, så der bliver plads til alle.

- I programmet for årets Mandøfest betegner Mandøforeningen Tidals som sit husorkester. Det er vi meget stolte og beærede over, siger Jørgen Thorup og Niels Chr. Lausen, der begge synger og spiller henholdsvis rytme- og basguitar.

Tidals genskaber stemningen fra de glade tressere og halvfjerdsere, når der spilles et meget bredt repertoire med pop, rock, country og Shadows guitar instrumentals. Musikken er nok mest for det modne publikum, men flere og flere unge danser også med.

En af de nye traditioner er at duoen som opvarmning til aftenens løjer, og såfremt vejrguderne er med på den, spiller en uformel gratis klithus Jam koncert i korte bukser og ufriseret hår foran Restaurant Vadehavet Mandø fra kl. 15:30 - 16:30.

/EXP

Mandøfest med lokal musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce