Mandø-handel var mere kompliceret end som så

Claus Christensen, som er formand for Mandø Fællesråd var som privatperson inde i billedet til at købe firmaet Mandø Event. Men det køb løb ud i sandet, fordi der i følge Claus Christensen opstod en række komplikationer, da advokaterne og banken kom ind over. Arkivfoto: Ole Maass.

Mandø-handel var mere kompliceret end som så

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Christensen, som havde til hensigt at købe Mandø Event, ærgrer sig over at det ikke blev til noget. Men han mener, at de to parter talte forbi hinanden og havde forskellige forventninger samtidig med, at det hele blev kompliceret, da banker og advokater kom ind over.

MANDØ: Claus Christensen har flere kasketter på, når det handler om Mandø. Han er formand for øens "beboerforening", Mandø Fællesråd, men det var dog som privatperson, at han kom ind i billedet som en mulig køber af firmaet Mandø Event, som er øens største turismeaktør.

At handlen så ikke blev til noget er der i følge Claus Christensen flere årsager til.

- Det er korrekt, at jeg erklærede mig villig til at købe firmaet, men det var Benny Thomsens rådgiver, som rådede mig til at få en advokat ind over. Og da først advokaten og banken kom indover viste det hele sig at være betydelig mere kompliceret, end vi i første omgang havde regnet med. Og så var vi godt klar over, at vi ikke kunne overholde tidsfristen i slutningen af august.

Men Benny Thomsen fortæller, at du allerede i midten af juli fortalte andre beboere på Mandø, at du skulle overtage firmaet. Er det korrekt?

- Jeg fortalte det til nogle få, men det ændrer ikke på, at det hele blev meget mere kompliceret, da bankerne og advokaterne skulle kigge på sagen. Det medførte så, at vi endte med at have forskellige forventninger. Og dermed kørte vi skævt af hinanden, siger Claus Christensen.

Nyt firma?

Mandø Event har skaffet masser af turister til øen. Laver du nu et nyt firma med det samme indhold, når Benny Thomsen fra årsskiftet lukker sit firma?

- Mandø Event har været en vigtig aktør for Mandø, men hvad der nu skal ske efterfølgende ved jeg ikke. Lige nu tager jeg en dyb indånding og tænker mig godt om.

Kan dig og Benny Thomsen kigge hinanden i øjnene efter det her forløb?

- Det er svært. Men det kommer vi til. Som sagt tager jeg lige en dyb indånding og tænker mig godt om, siger Claus Christensen.

Mandø-handel var mere kompliceret end som så

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce