Mænd med helt ny kondi løber med kronprinsen

22 mænd fra Mænds Mødesteder i Esbjerg deltager 2. pinsedag i Royal Run i Esbjerg. De har trænet målrettet på at komme i form og begyndte med en kondition, der var lig nul. Nu glæder de sig til at gå/løbe med og fejre H.K.H. Kronprins Frederik. Arkivfoto

Mænd med helt ny kondi løber med kronprinsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22 repræsentanter for Mænds Mødesteder i Esbjerg har trænet flittigt for at kunne gå/løbe en engelsk mil. Holdet deltager i Royal Run 2. pinsedag, og flere løber bagefter med på distancen 10 kilometer.

Esbjerg: Mænds Mødesteder i Esbjerg har tilmeldt 22 deltagere til Royal Run, der afvikles 2. pinsedag. For mange af dem er det en personlig sejr at deltage. Deres kondi var nemlig lig nul, da de gik i gang med at træne.

- Nogle af deltagerne på holdet er overvægtige. Andre lider af svær sygdom og har fået forbud mod at løbe af deres læge, så de går distancen i stedet for at løbe. Vi har lavet den aftale, at dem, der er i bedst form, vender om før målstregen og løber tilbage og tager de andre med. På den måde kommer vi i mål samtidig, fortæller formand for Mænds Mødesteder i Esbjerg, Poul S. Sørensen.

Han oplyser, at nogle af holddeltagerne er kommet i så god form, at de ikke nøjes med at gå/løbe den engelske mil, der er Royal Runs korte distance.

De snupper også lige 10 kilometer-ruten bagefter.

Trafikinfo under Royal Run
I forbindelse med Royal Run i Esbjerg vil der være trafikale ændringer.Området Gl. Vardevej fra Parkvej til Grådybet og de stikveje, der er, vil være lukket for trafik, mens løbet afvikles.

Der tilbydes gratis parkering på alle offentlige p-pladser i byen, dog ikke inden for løbezonen, og løbsdeltagere, som fremviser deres startnummer eller en kvittering for deres startnummer, kan køre gratis med bybus til stoppesteder på Gl. Vardevej, Parkvej, Spangsbjerg Kirkevej, Grådybet, Stormgade og Hjertingvej.

Royal Run indledes med en åbningstale klokken 11, og første hold sendes afsted et kvarter senere.

Frem til klokken 14.20 løbes der "One Mile". Herefter løbes der ti kilometer.

Grillfest efter løbet

Mændene har løbetrænet siden januar, og vinteren er brugt på at træne med god hjælp fra en fitness-instruktør og en fysioterapeut.

Mændenes indsats vil lørdag blive omtalt i tv-udsendelsen Go´Morgen Danmark, og mændene glæder sig ifølge Poul S. Sørensen meget til at deltage i løbet.

Efter løbet har en supporterklub, der tæller imponerende 179 medlemmer, arrangeret en grillfest for holdet. Den afvikles i gården ved Skovbo-Centret.

Royal Run afvikles i fem byer: Esbjerg, Aarhus, Aalborg, Odense og København. Løbet markerer, at H.K.H. Kronprins Frederik fylder 50 år. Han løber en mil i de fire førstnævnte byer og slutter af med at løbe ti kilometer i København.

Foreløbig er mere end 65.000 tilmeldt Royal Run på landsplan, heriblandt knap 6.000 i Esbjerg.

Mænd med helt ny kondi løber med kronprinsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce