Mænd får lige et velment puf

Foto: Arkivfoto: Joan Karlsen

Mænd får lige et velment puf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye mødesteder skal give mænd et bedre netværk og et sundere liv. Mødestederne får lidt kommunal hjælp til at samle tropperne og komme i gang med ting, der interesserer deltagerne.

ESBJERG: Det er sundt at have et netværk, men det er ikke en spidskompetance for alle mænd. Derfor starter Esbjerg Kommune nu Mænds Mødesteder, og inviterer alle interesserede mænd til et uforpligtende fyraftensmøde tirsdag den 24. januar 2017. Her kan man blandt andet høre tidligere landsholdsspiller i fodbold Jens Jørn Berthelsen fortælle om, hvad fællesskab betyder for ham.

Mænds Mødesteder er for mænd, der har lyst til at skabe et sted, hvor de kan mødes og være sammen om noget, de synes er sjovt og spændende. Et trygt og venligt miljø, hvor man kan arbejde med meningsfulde projekter og udveksle færdigheder, viden og livserfaring med andre mænd.

De bestemmer selv

- Alle mænd er velkomne, og medlemmerne på det enkelte mødested bestemmer selv, hvilke aktiviteter de ønsker at mødes om, og hvordan mødestedet skal drives, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Henning Ravn (V).

Mænds Mødesteder i Esbjerg arrangeres i samarbejde med de to fagforbund 3f og Dansk Metals lokalafdelinger i Esbjerg. Det første møde holdes som nævnt tirsdag 24. januar, og det er kl. 16 - 18 i cafeteriet på Skovbo-Centeret, Ved Skoven 41, Esbjerg. Interesserede kan tilmelde sig på: aja6@esbjergkommune.dk, tlf. 2037 9183. ahe

Mænd får lige et velment puf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce