Madklubben jagter mandskab til ny restaurant i Esbjerg

Madklubben består i dag af omkring 17 restauranter i København og Aarhus. Kæden er stiftet af Anders Aagaard, der her er fotograferet i køkkenet i en af Aarhus-restauranterne. Arkivfoto: Anders Bach

Madklubben jagter mandskab til ny restaurant i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konceptet er på plads og de fysiske rammer er undervejs, men mandskabet til Madklubben Esbjerg mangler. Det håber folkene bag den populære restaurantkæde at lave om på, når de torsdag inviterer jobsøgende og andre nysgerrige til åbent hus.

Esbjerg: Madklubben har kurs mod Skolegade, men inden sultne esbjergenserne kan sætte sig til rette i restaurantkædens nye vestjyske filial, skal der hyres et komplet mandskab. Derfor inviterer folkene bag Madklubben til åbent hus torsdag den 25. april.

Madklubben har eksisteret siden 2007 og består i dag af omkring 17 restauranter placeret i Århus og København. Åbningen i Esbjerg er kædens første indtog i det vestjyske.

Den præcise åbningsdato afventer, men man er nu så langt med planlægningen, at man er klar til at ansætte personale til den kommende restaurant. Der er blandt andet brug for en køkkenchef og en restaurantchef, en række kokke, køkkenmedhjælpere og tjenere.

I jobopslagene skriver Madklubben blandt andet, at det er tale om en restaurant med gastronomisk dybde og bredde, der kan servere alt fra burger til beef Wellington.

Åbent hus fremfor ansøgning

I stedet for at benytte den klassiske model, hvor interesserede opfordres til at sende CV og ansøgning skriftligt, har Madklubben valgt at holde åbent hus torsdag den 25. april fra klokken 14.00 til 18.00.

Her vil potentielle medarbejdere og andre nysgerrige kunne møde nøglepersoner såsom Madklubben-partnerne Lars Bertelsen og Kenn Meier, der står for at ansætte personale til henholdsvis restaurant og køkken. De vil fortælle lidt om at være "en del af klubben" og holde små individuelle samtaler med de fremmødte.

Efterfølgende vil der være mulighed for at få en rundvisning i de nye lokaler i Skolegade 44. Ifølge Madklubben går man efter at skabe en uformel og hyggelig atmosfære i den nye restaurant. Lokalerne udlejes af Villemoes Holding og er blevet istandsat som et led i planerne om at skabe et attraktivt og pulserende gårdmiljø omkring Kosmoramakarréen ved Skolegade, Kongensgade og Kirkegade.

Madklubben jagter mandskab til ny restaurant i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce