Madklubben Esbjerg afslører åbningsdato

Ifølge Madklubben går man efter at skabe en uformel og hyggelig atmosfære i den nye restaurant. Lokalerne udlejes af Villemoes Holding og er blevet istandsat som et led i planerne om at skabe et attraktivt og pulserende gårdmiljø omkring Kosmoramakarréen ved Skolegade, Kongensgade og Kirkegade. Foto: PR

Madklubben Esbjerg afslører åbningsdato

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag den 4. juni åbner den populære restaurantkæde Madklubben i Esbjerg. Det sker i nyrenoverede lokaler i Skolegade 44 og med budgetvenlige testmiddage hele den første uge.

Esbjerg: Hvornår åbner I?

Det spørgsmål er den seneste måned gået igen og igen på Madklubbens sociale medier. Nu er restaurantkæden klar med et svar: Tirsdag den 4. juni åbner Madklubben Esbjerg i Skolegade.

- Jeg glæder mig helt sindssygt. Vi kommer til at servere folkelig mad, lavet med god samvittighed, til en pris som de fleste kan forstå, siger ejer af Madklubben Anders Aagaard i en pressemeddelelse.

Madklubben er blandt andet kendt fra København, hvor konceptet har eksisteret siden 2007. I maj sidste år åbnede kæden sin første restaurant i Jylland på Hack Kampmanns Plads i Aarhus. Samme år landede afdelingen en nominering som Byens Bedste - en prisuddeling, der også er kendt i Esbjerg.

Madklubben beskriver selv sit koncept som ærlig dansk mad med et twist lavet på bæredygtige råvarer. Typisk kan man få en tre retters menu fra 225 kroner.

- Jeg bliver glad, når jeg ser studerende på SU og topadvokater spise side om side. Det sker på vores restauranter, og det skaber ikke kun en skøn og mangfoldig stemning. Det viser mig også, at dét at gå ud at spise ikke længere er forbeholdt en bestemt gruppe af mennesker, siger Anders Aagaard, der blandt andet er kendt for sin værts- og dommerrolle i madlavningsprogrammet Masterchef.

Testmiddage
Madklubben Esbjerg inviterer til en række testmiddage, hvor du får 50 procent på regningen.Testmiddagene løber i den første uge fra tirsdag den 4. juni til lørdag den 8. juni, og man kan booke bord via www.madklubben.dk/esbjerg.

Inviterer til testmiddage

Vil man være en af de første til at sætte tænderne i Madklubben Esbjergs menukort, inviterer restauranten til en række testmiddage fra tirsdag den 4. juni til og med lørdag den 8. juni, hvor man til gengæld for sin feedback kan få 50 procents rabat på regningen.

- Vi holder altid en række testmiddage, når vi åbner en ny restaurant. Det giver os mulighed for at rette og tilpasse de sidste småting og procedurer, som man først opdager, når der er gæster i huset. Det er typisk vores medarbejdere vi inviterer til at være prøvekaniner, men da det her er vores første restaurant i Esbjerg, vil vi gerne invitere folk fra Esbjerg og omegn, så de kan være med til at smage Madklubben Esbjerg til, siger Anders Aagaard.

Når testmiddagene er overstået, slår Madklubben dørene op til sin første officielle åbningsdag tirsdag den 11. juni.

Madklubben Esbjerg afslører åbningsdato

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce