Lokal bilforhandler overtager Nissan Ribe

Fra den 1. december overtager Leif Jørgensen (t.h) Nissan Ribe fra Bjørn Hansen. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Lokal bilforhandler overtager Nissan Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leif Jørgensen Automobiler i Ribes industrikvarter får afdeling nummer to i Ribe, idet indehaveren har købt Nissan Ribe af Bjørn Hansen. Dermed råder Leif Jørgensen over tre bilhuse i Sydjylland.

Ribe: Bilforhandler Leif Jørgensen får nu tre bilhuse under sit navn.

I forvejen har Leif Jørgensen en afdeling i Løgumkloster og i Ribes industrikvarter, og tirsdag blev det offentliggjort, at Leif Jørgensen har købt Nissan Ribe af Bjørn Hansen.

- Bjørn sælger mig en sund og veldrevet forretning. Nissan Ribe ligger på et spændende hjørne, og der kører jo mange Nissan'er rundt i Ribe, hvilket må være tegn på, at det her har været et team af dygtige folk. Der er masser af gode biler, og så er de jo også stærke på el, så jeg glæder mig til at sætte gang i det her. Det kilder faktisk helt i maven, siger Leif Jørgensen, at der vil ske begrænset med ændringer af de to bilhuse, der kommer til at ligge med få meters mellemrum.

- Det giver mange fordele af have stordrift på bilhuse, hvilket jeg får nu med tre forretninger. På den måde bliver jeg også en større spiller på bilmarkedet i Ribe, siger Leif Jørgensen og understreger, at der på facaden på forretningen i svinget på Industrivej fortsat vil stå Nissan Ribe, men at der vil komme til at stå Leif Jørgensen Automobiler på bilerne.

Leif Biler siden 1982
Leif Jørgensen er 58 år og startede afdelingen i Løgumkloster i 1982, hvor der forhandles Skoda og Suzuki. I 2012 startede han afdelingen i Ribe, hvor han forhandler Mitsubishi. På sigt vil Leif Jørgensen også få Nissan forhandling i Løgumkloster og på den måde sidde på den del af bilmarkedet i en stor del af Sønderjylland.Med købet af Nissan Ribe får Leif Jørgensen 34 ansatte, da det ventes at de 10 ansatte i Nissan alle fortsætter.

Der holdes reception den 4. januar 2019, og skiftet markeres også i forbindelse med Åbent Hus den 5. og 6. januar 2019.
Leif Jørgensen har allerede overtaget Bjørns kontorstol i forretningen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Leif Jørgensen har allerede overtaget Bjørns kontorstol i forretningen. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Vil prøve noget nyt

Leif Jørgensen overtager Nissan Ribe den 1. december, hvor ejerskiftet officielt sker. Indtil da vil Bjørn Hansen hjælpe Leif Jørgensen med at sætte ham ind i den nye forretning, og derefter ser Bjørn Hansen frem til noget helt andet.

- Jeg vil gerne prøve noget nyt og gerne noget i en hel ny branche. Det føles mærkeligt at stoppe nu, men jeg har en god mavefornemmelse, og jeg håber, at kunderne vil tage godt mod Leif Jørgensen, som jeg faktisk ser lidt som en storebror, siger Bjørn Hansen, som har haft Nissan Ribe i præcis 23 år.

Efter den officielle overtagelse 1. december vil Leif Jørgensen primært have sit kontor i Nissan-huset.

- Jeg ønsker at drive Nissan Ribe efter de samme normer som Bjørn har gjort, og med god og venlig kundebetjening, som firmaet er kendt for i hele Sønderjylland, siger Leif Jørgensen.

Lokal bilforhandler overtager Nissan Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce