Lokal Jensens Bøfhus er årets restaurant: - Jeg er helt oppe at køre

Jensens Bøfhus i Esbjerg Nord er netop blevet kåret til årets restaurant i bøfkæden.

Lokal Jensens Bøfhus er årets restaurant: - Jeg er helt oppe at køre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lene Munk Kristensen, restaurantchef og franchisetager ved Jensens Bøfhus i Esbjerg Nord, er sammen med sit team blevet kåret som årets restaurant. Det er bl.a. tilfredse kunder, økonomi og renlighed i restauranten, der gør udslaget.

Esbjerg: Gode bøffer, glade gæster og en sund økonomi. Hvert år kigger Jensens Bøfhus nærmere på kædens 23 restauranter i Danmark og kårer årets restaurant.

I år er det Jensens Bøfhus i Esbjerg Nord, der stikker af med den ærefulde pris, oplyser Anders Nikolaisen, administrerende direktør i Jensens Bøfhus, i en pressemeddelelse.

Direktøren overrakte forleden den ærefulde pris til Jensens Bøfhus i Esbjerg Nord ved en ceremoni for samtlige restaurantchefer for bøfkæden.

- Vi kårer årets restaurant i Jensens Bøfhus hvert eneste år, så det er nærmest blevet en historisk begivenhed. Vi gør det, fordi det er en motivationsfaktor, så medarbejderne gør en ekstra indsats på restauranterne, og så er prisen jo også en stor anerkendelse af det stykke arbejde, de har gjort i løbet af året, siger Anders Nikolaisen.

Jensens Bøfhus
Antal restauranter: 33 - heraf 23 i Danmark, 8 i Sverige og 2 i NorgeTal for 2018: Gæster: 3 millioner årligt

Ansatte: 1.000

Club Jensens (loyalitetsklub): 300.000 medlemmer

Omsætning i Jensens Food Group: 481 mio. kr.

Helt i top

Det er restaurantchef og franchisetager Lene Munk Kristensen, der står i spidsen for restauranten i Esbjerg Nord, som hun åbnede tilbage i 2013. Restauranten kan bryste sig af at have højeste score på både tilfredse gæster, uddannelse af medarbejdere, økonomi og renlighed i restauranten.

- Vi laver gæstetilfredshedsundersøgelser gennem hele året, så hvis man har booket bord hos Jensens Bøfhus eller er medlem af Club Jensens, så modtager man et link og bliver spurgt, om man vil give en tilbagemelding til restauranten. Så det er kun gæster, der har besøgt os, som besvarer det, og her var gæsterne altså yderst tilfredse med restauranten i Esbjerg Nord, fortæller Anders Nikolaisen og fortsætter:

- Vi tager hvert år en dag ud af kalenderen, hvor restaurantchefer og personale fra vores administration kører rundt og bedømmer restauranterne ud fra en lang tjekliste. Og så bliver restauranterne tildelt en score ud fra det, og også her var Esbjerg helt i top.

Check til personalet

Udover æren som årets restaurant vandt Lene Munk Kristensen og teamet på Jensens Bøfhus i Esbjerg Nord også en check på 7.000 kroner til et velfortjent personalearrangement.

- Det er fantastisk, og både mit personale og jeg er helt oppe at køre. Det er jo helt vildt at få den anerkendelse, og derfor går vi også meget op i at hænge diplomet i restauranten. Det gør os stolte, og gæsterne går også meget op i det, siger Lene Munk Kristensen.

Jensens Bøfhus har i Esbjerg også en restaurant i Torvegade i midtbyen. Denne restaurant har imidlertid i lang tid været på lukkelisten som følge af de massive økonomiske problemer, som bøfkæden har oplevet i de seneste år.

Jensens Bøfhus har således inden for det seneste år lukket seks restauranter, så der i dag er 23 restauranter tilbage i Danmark, otte i Sverige og to i Norge.

Lokal Jensens Bøfhus er årets restaurant: - Jeg er helt oppe at køre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce