Landboformand glad for udvikling i sag om overkørsel 26

Formand for Sydvestjysk Landboforening, Niels Laursen, er glad for den udvikling, der har været i sagen om overkørsel 26 på Hillerup til gavn for de lokale landmænd. Arkivfoto

Landboformand glad for udvikling i sag om overkørsel 26

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for Sydvestjysk Landboforening er glad for den udvikling, der er sket i sag om lukning af overkørsel 26 på Hillerup Markvej og roser, at politikerne i Esbjerg Kommune har vist sig klar til at kæmpe for den lille landmand.

- Det er en rigtig dejlig udvikling, der er sket i sagen, siger Niels Laursen, formand for Sydvestjysk Landboforening, der dagen efter, at Banedanmark indstillede arbejdet på Hillerup Markvej, glæder sig over, at de lokale landmænd nåede deres mål om at få stoppet nedlukningen.

Vel at mærke ved hele tiden at opføre sig ordentligt og uden konfrontation eller provokationer.

- De har været saglige og har haft fakta på plads, så de kan se deres modpart i øjnene, siger Niels Laursen, der er glad for, at borgmester Jesper Frost Rasmussen og politikere på tværs af partiskel har vist, at det ikke kun handler om Esbjerg, men at de også er klar til at kæmpe for den lille landmand.

Niels Laursen tager hatten af for, at borgmesteren på sin Facebookside meldte ud, at Esbjerg Kommune er klar til at tage en del af omkostningerne ved at etablere et bomanlæg ved overkørslen. Jesper Frost Rasmussen skrev, at "skulle etableringsomkostningerne til to plastikbomme og et par motorer overstige omkostningerne til at lukke vejen, etablere vendepladser i begge sider, fjerne sikringsanlægget osv. - ja, så er jeg sikker på vi også finder en løsning på det."

- Nu håber jeg, at Ole Birk Olesen er klog nok til at indse, at grundlaget for den ni år gamle beslutning om at lukke overkørslen på Hillerup Markvej har ændret sig, siger Niels Laursen.

Dengang troede man, der kom en omfartsvej på stedet, men det er siden droppet. Til gengæld går staten i gang med at bruge millionbeløb på at udvide hovedvejen.

- Det er jo helt forgæves, hvis trafikafviklingen så skal generes af landbrugskøretøjer, som nu må køre lange strækninger på A11, fordi overkørslen ved Hillerup er sløjfet, siger Niels Laursen.

Landboformand glad for udvikling i sag om overkørsel 26

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce