Kvaglund IF flyver til Gambia med kufferten fuld af donationer

Her er nogle af de mange ting, som KIF?erne tager med til Gambia for at bringe lidt glæde og lys for en stund. Turens tilrettelægger Anders Boe sender en stor tak til bidragyderne. Kollage: Privatfoto

Kvaglund IF flyver til Gambia med kufferten fuld af donationer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blandt de mange ting, som er samlet ind i lokalområdet, er tøj, bamser, malerbøger, slik, skriveredskaber, malerbøger og bolde. De skal bringe lidt lys og glæde hos gambianske børn.

Esbjerg: Tidligt tirsdag morgen har 18 fodboldspillere og tre ledere fra Kvaglund IF kursen sat kursen mod Gambia.

- Flyturen til Afrika tager 11 timer, mens vi flyver direkte hjem på syv timer, fortæller Anders Boe, som har tilrettelagt den spændende tur.

Deltagernes tasker og kufferter blev pakket torsdag aften i sidste uge, og ved midnatstid natten til tirsdag var der så afgang fra klubhuset ved Kvaglundskolen til København, hvorfra flyturen foregår. Det var ikke blot tasker og kufferter, der blev pakket i torsdags, men også de mange forskellige donationer, KIF har modtaget med kyshånd i lokalområdet.

- På turen skal vi blandt andet besøge et børnehjem og en skole, og der er rigtig mange i truppen, der har samlet ind og bidraget med alt lige fra slikkepinde, tøj, bamser, malerbøger, skriveredskaber, bolde og kontante beløb. Det vil med andre ord sige, at vi kan bringe lidt lys og glæde for en stund, tilføjer Anders Boe, som sender en stor tak til de mange, som har bidraget med de forskellige ting til de gambianske børn.

Gambia er et lille land
Gambia er det mindste land på det afrikanske fastland og har omkring 1,7 millioner indbyggere. Hovedstaden er Banjul, og det sted, hvor KIF'erne skal bo, ligger cirka 45 minutters kørsel fra Banjul.Turen er en kombineret velgørenhedstur, træningslejr og oplevelsestur, hvor vestjyderne ønsker at være gode ambassadører for Danmark og ikke mindst Esbjerg. Hjemkomst er den 3. april.

Demba Nyren vil hjælpe

Turens tilrettelægger, som er tidligere spiller og træner i KIF, har også været i kontakt med den tidligere stjerne i EfB, svensk-gambianeren Njogo Demba Nyren, som i dag er 39 år.

- Demba Nyren har været meget imødekommende og har tilbudt sin hjælp under opholdet i Gambia, hvor han driver en fodboldskole, som vi måske også får tid og mulighed for at besøge, siger Anders Boe.

De 18 fodboldspillere er identisk med 1. holds truppen i KIF, som spiller i serie 4, mens de tre ledere er formanden for KIF-Fodbold, Poul Tholund Nielsen, Anders Boe og træner Lars Bønnelykke.

KIF har tidligere været på flere fodboldture. I 1989 gik rejsen til Seychellerne, mens klubben i 1997 var på en tur til Isla Margarita/Venezuela. Også i 2004 og 2006 var KIF af sted på en kombineret træningslejr og socialtur, nemlig til Hilton i nærheden af Derby i England.

Kvaglund IF flyver til Gambia med kufferten fuld af donationer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce