Krogaard søger ny forpagter efter konkurs

Foto: Annett Bruhn

Krogaard søger ny forpagter efter konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dårlig økonomi tvinger selskabet bag driften af Fanø Krogaard i knæ. Derfor er jagten efter en ny forpagter til den traditionsbundne beværtning endnu en gang skudt ind.

FANØ: Godt et år efter at Henrik Hansen og Susanne Leitaö overtog driften af Fanø Krogaard, må den dansk-portugisiske duo kaste håndklædet i ringen. Venneparret kan ikke få økonomien til at løbe rundt og anpartsselskabet er nu under konkursbehandling ved skifteretten i Esbjerg.

Parret selv bekræfter deres situation overfor JydskeVestkysten, men ønsker ikke at udtale sig om de nærmere omstændigheder.

Ifølge sagsbehandler på boet, advokatfuldmægtig ved Mandant Advokater Henriette Hyldager, er der gæld til en række leverandører, en ansat og til udlejeren.

- Vi har ikke dannet os et samlet overblik endnu, men mit umiddelbare skøn er, at der er gæld for samlet set cirka 100.000-150.000 kroner, siger hun.

Hvem skal overtage?

I mellemtiden er erhvervsudlejnings-virksomheden, Tækker Group A/S, der har ejet Fanø Krogaard siden 2006, begyndt at se sig om efter en ny forpagter.

- Vi har slået lejemålet op, og vi er i fuld gang med at finde nye forpagtere til kroen, siger Rasmus Bach, der er udlejningschef i den Aarhus-baserede virksomhed.

Håbet er, at kroen, der er en af Danmarks ældste kongelig privilegerede kroer, ikke vil stå tom ret længe.

- Der har været god interesse for lejemålet indtil videre, og vi er i positiv dialog med et par stykker, siger Rasmus Bach.

Mit umiddelbare skøn er, at der er gæld for samlet set cirka 100.000-150.000 kroner.
Henriette Hyldager, a dvokatfuldmægtig

Krogaard søger ny forpagter efter konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce