Kræmmerkongen fra Guldager udvider og åbner antikbutik

Johannes Fromberg Hansen overtog i 2012 det gamle Guldager Foderstof, og åbner nu en antikforretning i den ene del af bygningerne.

Kræmmerkongen fra Guldager udvider og åbner antikbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømrermester og loppemarkedsarrangør Johannes Fromberg Hansen udvider nu forretningen med butikken "Guldager Antik" i det gamle Guldager Foderstof.

Esbjerg: Det startede som en hobby, men Johannes Fromberg Hansen har efterhånden opgivet tilværelsen som selvstændig tømrer for i stedet at vie sin tid til genbrug og antikviteter.

Siden 2012 har han med jævne mellemrum været vært ved loppemarkeder i det gamle Guldager Foderstof på hjørnet af Guldager Byvej og Guldagervej. Nu udvider han forretningen og åbner butikken "Guldager Antik" i de tilstødende lokaler, hvor Hest & Rytter tidligere har haft lejemål.

- Jeg har egentlig gået og drømt om at åbne forretningen, siden jeg købte bygningerne i 2012, men tiden skulle være moden, siger Johannes Fromberg Hansen, der går og sysler med de sidste forberedelser, inden butikken har første åbningsdag den 17. november.

Johannes Fromberg Hansen har i en årrække været selvstændig tømrer under navnet Fromberg Ejendomme og Byg. Med tiden har hans passion for genbrug og antik dog fået lov til at fylde mere, og nu åbner han
Johannes Fromberg Hansen har i en årrække været selvstændig tømrer under navnet Fromberg Ejendomme og Byg. Med tiden har hans passion for genbrug og antik dog fået lov til at fylde mere, og nu åbner han "Guldager Antik" på hjørnet af Guldagervej og Guldager Byvej.

Det bedste fra gemmerne

I butikken kan man blandt andet finde møbler, porcelæn, glas og lamper. Meget af det kommer fra Johannes Fromberg Hansens private lager og er gennem årene opkøbt fra andre marskandisere og dødsbo.

- Jeg har gået og købt ind til det længe, og hver gang jeg har fået noget eksklusivt ind til loppemarkedet, har jeg sat det til side og gemt det til butikken. Det skal for eksempel helst være noget med et navn, en kongekrone eller tre bølger på bagsiden, siger Johannes og peger på hylderne med kongeligt porcelæn.

Butikken åbner lørdag den 17. november i tidsrummet fra klokken 10.00 til 15.00 og vil derefter holde åbent torsdag og fredag fra klokken 12.00 til 17.00 og i forbindelse med weekend-loppemarkederne.

Kræmmerkongen fra Guldager udvider og åbner antikbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce