Kommunen støtter gerne nye tiltag

Kommunikationschef ved Esbjerg Kommune Thomas Reil. Arkivfoto: JV

Kommunen støtter gerne nye tiltag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Reil, kommunikationschef ved Esbjerg Kommune, er det i orden, at I som kommune støtter et privat foretagende som Esbjerg Streetfood med en konkurrence på kommunens Facebookside?

Ja det synes jeg. Vi har ikke gjort det for at fremme eller støtte de enkelte aktører på streetfood, men for at støtte op om streetfood som et nyt og spændende sted.

Men det er et privat foretagende?

Ja det er det, men det er noget nyt og noget, der giver Esbjerg noget, som vi gerne vil have, og som kendetegner større byer.

Kunne man forestille sig kommunen markedsføre Palles Pølsebod, hvis den åbnede i morgen

Nej det kunne man nok ikke, det er jo ikke specielt nyskabende eller enestående. Vi har for eksempel gjort noget lignende, da Broen åbnede, der var det heller ikke de enkelte forretninger, vi fremhævede, og vi har gjort det ved IKEA, fordi vi ved, at det optager og interesserer borgerne.

Har I på kommunen diskuteret, om det var i orden at lave den konkurrence på Facebook med præmier fra street food?

Det gør vi altid, og det har vi også gjort i det her tilfælde.

Der er indgivet en klage til Ankestyrelsen over det, og en ekspert vurderer, at det er ulovlig markedsføring, hvad er din reaktion på det?

Jeg er ikke jurist, og selvfølgelig skal det, vi laver, være inden for lovens rammer, men det er gjort i den bedste intention, men nu må vi afvente Ankestyrelsens afgørelse i sagen.

Kommunen støtter gerne nye tiltag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce