Kold krig er brudt ud om taxa-betjeningen af Ribe

Formand for Esbjerg Taxa, Torben Kirketerp, er godt træt af det han betegner som en hetz fra bestyreren af Danhostel Ribe, Claus Pedersen, som på facebook har kritiseret Esbjerg Taxas betjening af Ribe-området. Arkivfoto: Annett Bruhn.

Kold krig er brudt ud om taxa-betjeningen af Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrer af vandrerhjemmet, Danhostel i Ribe, Claus Pedersen vil i fremtiden ringe til taxa i Rødding eller Frifelt, når hans gæster skal have en taxa. Formanden for Esbjerg Taxa er til gengæld træt af det han opfatter som hetz og shitstorm fra Claus Pedersens side.

RIBE: En kold krig om taxa-betjeningen af Ribe-området brød i weekenden ud, da bestyreren af vandrerhjemmet, Danhostel i Ribe, Claus Pedersen lørdag lagde et opslag på Facebook-siden Ribe-områdets fremtid, hvor han kritiserer det han betegner som en dårlig betjening af Ribe fra Esbjerg Taxas side.

Claus Pedersen gør det med udgangspunkt i konkrete tilfælde lørdag, hvor to hold gæster på vandrerhjemmet havde brug for en taxa. Det første hold gæster havde allerede i sidste weekend forudbestilt en stor taxa, så de kunne blive kørt til et selskab i Vester Vedsted.

Der kom ingen stor taxa, men kun en lille, og det betød, at den ene del af gruppen blev hentet 25 minutter for sent og dermed kom for sent til middagen.

Et andet hold gæster på vandrerhjemmet bestilte lørdag en taxa, men opgav til sidst helt at få denne taxa, da de fra Esbjerg Taxas side ikke kunne få at vide om der gik én eller to timer, inden taxaen kom. Så den blev helt afbestilt.

- Og det er jo langt fra første gang vi oplever svigt i betjeningen fra Esbjerg Taxas side. Nu er der jo indført en ny taxalov, som betyder, at taxa-selskaberne selv kan vælge, hvor henne de vil betjene kunderne. For Ribe-området betyder det, at vi vil være endnu mere udkant end tidligere. Det er fortvivlende, fordi vi i forvejen gør en masse for turisterne og gæsterne i Ribe. Men sådan noget som en taxa kan man altså ikke påregne at få, hverken som borger eller gæst i Ribe, siger Claus Pedersen.

Heftig debat
Det er langt fra første gang, der er offentlig debat om taxabetjeningen af Ribe-området. Claus Pedersens opslag på Facebooksiden Ribe-områdets fremtid fik lørdag og søndag 40 kommentarer fra borgere, som i en del tilfælde er meget kritiske over for Esbjerg Taxa.

Fremtiden

Han fortæller, at han i fremtiden vil ringe til Solveigs Taxi i Rødding eller Frifelt Taxa, når hans gæster har brug for en taxa. I følge Claus Pedersen var det også Solveigs Taxi, som endte med at redde situationen for det hold gæster, som lørdag opgav at få en taxa fra Esbjerg.

Torben Kirketerp, formand for Esbjerg Taxa, lægger ikke skjul på, at han er godt og grundigt træt af den kritik Claus Pedersen rejser.

- Der er jo fri konkurrence, så han kan bestille sine taxaer lige, hvor han vil. Men når han vælger at lave shitstorm og køre hetz mod os på facebook vil vi nok også overveje, om vi i fremtiden skal betjene hans virksomhed, lyder det kontante svar fra taxaformanden på kritikken.

Kold krig er brudt ud om taxa-betjeningen af Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce