Klub holder flyttedag

Formand for Børn & Familieudvalget, Diana Mose Olsen (SF). Arkivfoto: Martin Ravn.

Klub holder flyttedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klub Bøndergårdsvej skal fremover bo på Præstegårdsskolen Urban.

Esbjerg: Det er ingen luksus, når Klub Bøndergårsvej nu skal have nye lokaler istedet for de nedslidte på adressen Bøndergårdsvej 6, hvor klubben i dag holder til.

Det var der enighed om i Esbjerg Byråd, da politikerne vedtog en flytning af Klub Bøndergårdsvej til Præstegårdsskolen Urban og samtidig et beløb på 2,75 millioner kroner at bygge om for.

Ifølge formanden for Børn & Familieudvalget, Diana Mose Olsen (S), blev det anbefalet i masterplanen for dagtilbudsområdet, at man i stedet for en renovering af bygningen, hvor der også ligger en daginstitution, bygges en ny daginstitution og i stedet indretter klublokalerne andetsteds. I samarbejde med skolen, klubben og skoleforvaltningen faldt valget altså på indretning af nye lokaler på Præstegårdsskolen, hvor der også indrettes et nyt faglokale til Håndværk & Design, som viger pladsen for klubben.

Klubben får fine rammer, for de unge kan bruge både skolens musiklokaler og Håndværk & Designs lokaler.

- Nu, når arbejdet går i gang, er der to deadlines som skal overholdes. Først og fremmest skal det nyrenoverede faglokale stå klart, når det nye skoleår begynder til august. Klubbens lokaler skal kunne tages i brug efter den 1. januar 2019, oplyste formanden for Teknik & Byggeudvalget, Søren Heide Lambertsen (S).

Klub holder flyttedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce