Kendisser har opdaget esbjergensisk støttearmbånd

Henrik Schnell fra Esbjerg har fået ekstra travlt med at lave sine armbånd ud af faldskærmsline, siden han 6. september lancerede et støttearmbånd for de to betjente, der blev skudt i forbindelse med episoden på Christiania.
Foto: Chresten Bergh

Kendisser har opdaget esbjergensisk støttearmbånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Schnell startede virksomheden Schnell Paracords sidste år, et støttearmbånd for de to sårede betjente fra skudepisoden på Christiania har sat firmaet på landkortet.

ESBJERG: Der er travlt i villaen i Esbjerg. For udover at passe sit fuldtidsjob som politibetjent, så er 38-årige Henrik Schnell også lige i gang med at rive køkkenet ned, og så har hans virksomhed, Schnell Paracords, givet ham ekstra travlt siden 6. september. Her sagde han ja til at designe et støttearmbånd dedikeret til de to sårede betjente efter skudepisoden på Christiania.

- Jeg blev kontaktet af Niels Weiss , som står for indsamlingen til de to betjente. Han havde set min hjemmeside med de forskellige armbånd, nøgleringe og andre smykker, som jeg laver, og han spurgte, om ikke jeg ville lave et støttearmbånd til de to betjente, forklarer Henrik Schnell. Den var han selvfølgelig helt med på.

- Jeg kunne jo fortælle ham, at jeg selv er betjent, så selvfølgelig ville jeg det. Vi fik designet det, vi kalder "The thin blue line", hvor 115 kroner af de 200 kroner, som armbåndet koster, går ubeskåret til indsamlingen til de to betjentes genoptræning, fortæller Henrik Schnell. De resterende penge går til materialer og forsendelse.

Armbåndet, der er sort med en tynd blå tråd, symboliserer politiet og folket, der støtter politiet. Det er ligesom resten af Schnell Paracords smykker håndlavet af Henrik selv ud af faldskærmsline.

Flere kendisser har fået øjnene op for støttearmbåndet, og da musikeren Joey Moe lagde et opslag op på sin facebook-side, hvor han anbefalede folk at købe armbåndet og dermed støtte indsamlingen, gik det pludselig rigtig stærkt i Esbjerg.

- Det strømmede bare ind med bestillinger. Siden den 6. september har jeg fået 815 bestillinger, og vi har derfor allerede kunnet donere ca. 94.000 kroner til indsamlingen, fortæller Henrik Schnell. Og bestillingerne strømmer fortsat ind.

- Det har da givet lidt ekstra sved på panden, men det er da dejligt, at folk gerne vil støtte sagen.

Der er derfor også kommet en lidt længere leveringstid end de 2-6 dage, som Schnell Paracords plejer at have, men det tager kunderne i stiv arm.

- Folk er søde til at skrive tilbage, at jeg bare skal tage den tid, det tager, de vil bare gerne købe armbåndet og støtte betjentene, fortæller Schnell.

Foto: Chresten Bergh
Foto: Chresten Bergh
Fakta
Blå Bog

Henrik Schnell er 38 år. Han er opvokset i Aarhus, og har boet i Esbjerg siden 1998. Han er uddannet automekaniker. En uddannelse han brugte fra 2001 til 2007 i militæret. I 2007 blev han optaget på politiskolen, og har været ved politiet siden. Han har en søn på 17 år og en papdatter på 24, der har givet ham et barnebarn. Fritiden går med motorcyklen og vennerne. I 2015 startede han Schnell Paracords, hvor hans lillebror Nicolaj Græsholt hjælper med hjemmesiden: schnellparacords.dk.

Kendisser har opdaget esbjergensisk støttearmbånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce