Jungersen: Sats nu for pokker bare på rock

Musikanmelder Steffen Jungersen opfordrer folkene bag Esbjerg Rock Festival til at satse 100 procent på netop rockmusik. Arkivfoto: Soffi C. Larsen

Jungersen: Sats nu for pokker bare på rock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikanmelderen Steffen Jungersen er ikke ovenud begejstret for konceptet til Esbjerg Rock Festival, som efter hans mening lider af stilforvirring.

Esbjerg: - Noget for enhver smag er i min optik et andet udtryk for stilforvirring.

Ordene kommer fra Steffen Jungersen, der gennem mange år var fast musikanmelder for BT, og nu er det på freelancebasis. Ordene er rettet mod Esbjerg Rock Festival.

De seneste to år har den selvudnævnte Dr. Rock været på plads ved Esbjerg Rock Festival, og fredag er han der igen.

- Jeg er blevet inviteret, og høflig som jeg er, har jeg sagt ja tak, og jeg plejer jo at blive behandlet usædvanlig godt herovre, siger Steffen Jungersen.

Han lægger ikke skjul på, at det primært er fredagens program med rock og metal, der trækker.

- Det er et fint program med solide navne som Mike Tramp og Ugly Kid Joe. Jeg hørte Ugly Kid Joe for nylig og havde ingen forventninger på forhånd, men jeg må indrømme, at jeg tog grueligt fejl. De var veloplagte og velspillende med masser af humor og komik, og de har flere gode numre på bagsmækken, end man lige husker. Amaranthe er meget atypisk og et niche-band, og jeg er spændt på at se, hvordan folk tager imod det. Hvis folk er med på den, bliver det fedt, vurderer Jungersen. 

 

Gå planken ud med rock

Til gengæld siger lørdagens program ham intet.

- Da jeg så Melanie C på plakaten, tænkte jeg, hvad fanden sker der for det?, og det samme med Ronan Keating. Hvis man kalder sig en rockfestival, så lev op til navnet, og gå planken ud. Man kunne skifte de to ud med for eksempel Joan Jett og Rick Springfield. Ikke et ondt ord om TV 2, men man kunne have sat Magtens Korridorer på i stedet. Så ville hele festivalen have et helt andet udtryk og være tro mod sit navn. Jeg synes, arrangørerne skulle kigge på konceptet og navnene på Sweden Rock Festival, der netop satser på de klassiske rocknavne. Rockbands fra 80erne og 90erne i Bon Jovi-stilen appellerer bredt. Det kunne være godt for troværdigheden og måske også for forretningen, så sats nu for pokker bare på rock, lyder opfordringen fra Steffen Jungersen.

Jungersen: Sats nu for pokker bare på rock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce