Jønne er ny forpagter af Skovly

Jørgen Hansen er nok bedre kendt som Jønne, og han har overtaget forpagtningen af Skovly sydøst for Ribe, hvor planerne blandt andet planer er at få renoveret hytterne. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Jønne er ny forpagter af Skovly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejrskole- og kursuscentret Skovly sydøst for Ribe har siden 1. april haft en ny forpagter. Det er Jørgen "Jønne" Hansen, der efter en konkurs med Jønnes Dinner for et år siden nu har flere planer med stedet.

Seem: Siden 1. april har Jørgen "Jønne" Hansen været forpagter af Lejrskole- og kursuscentret Skovly sydøst for Ribe, På det tidspunkt overtog han Skovly fra Jakob Hansen, og Jørgen Hansen mener, at Skovly er det det helt rigtige skridt for ham, efter Jønnes Dinner gik konkurs for et års tid siden.

- Jeg har brugt det seneste års tid på at finde ud af, hvad der er vigtigt i mit liv, og jeg har manglet at tage næste skridt. Da muligheden for at forpagte Skovly så kom, slog jeg til. Jeg vil ind og lave det, jeg allerhelst vil, og det er salg og udvikling. Det her er en ny start for mig, lyder det fra Jønne, der har lært meget af konkursen.

- Jeg er blevet mere tålmodig, og konkursen har lært mig, at sådan noget ikke må og nok heller ikke kan ske igen. Konkursen har også lært mig at holde de aftaler, jeg laver med mig selv i stedet for at få for mange nye ideer, siger han og forklarer, at han nu er blevet tryg i alle dele af sit liv.

Hvad er Skovly?
Skovly er ejet af 4H, og den ligger 7-8 km sydøst for Ribe. Skovly har siden 2003 været et topmoderne lejr- og kursuscenter. For tiden er en ny hjemmeside under opbygning, og hvis man vil have information om bookinger, kan man kontakte Jønne.Jønnes Madevent, som er Jønnes andet firma, der laver forskellige grillevents, vil køre videre med Jønnes søn, Martin, som ansvarlig for maden. Dog vil Jønne fortsat stå for kontakten udadtil her.

Shelters og renovering af hytter

Jørgen Hansen har tidligere har haft et samarbejde med Jakob Hansen i form af, at Jønnes båldome har stået på stedet.

- Jeg har leveret mad og lavet arrangementer herude flere gange tidligere, og nu skal domen stå her fast. Det er netop båldomen og så den russiske sauna, der skiller sig ud fra andre lignende steder, og så vil jeg gerne have grise, heste og geder herud igen, fortæller Jønne.

I løbet at året vil der blive sat nogle shelters op på området, så Skovly forhåbentlig kan blive et stop på vejen for vandre- eller cykelturister. På sigt har han også planer om at få renoveret de ti hytter, der er på stedet, så de får eget bad og toilet.

Jønne vil fortsat køre leadershipkurser, kurser for børn og unge der har det svært, og i weekenderne vil der være plads til bryllupper og privatfester. Derudover er der også stadig plads til lejrskoler.

- Jeg har faktisk overtaget en ret booket kalender, men fra efteråret af er der igen god plads til, at man kan holde sin fest herude, siger Jørgen Hansen.

Jønne er ny forpagter af Skovly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce