Jimmy fik stor og ubetinget opbakning fra nær og fjern

Jimmy har fået stor opbakning på Facebook, og underskriftsindsamling er nu oppe på knap 1000 underskrifter. Foto: Anders Græsbøll Buch

Jimmy fik stor og ubetinget opbakning fra nær og fjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden JydskeVestkysten tirsdag første gang skrev om Fanøs iranske pizzamand Jimmy, der risikerer at blive smidt ud af Danmark, har opbakningen til pizzamanden været stor.

Fanø: Udlændingestyrelsen er netop nu ved at afgøre, om Fanøs iranske pizzamand Jimmy kan få lov til at blive i Danmark, eller om han skal have sin permanente opholdstilladelse inddraget. Sagsbehandlingen kan tage flere måneder, men mens Jimmy går i uvished, kan familiefaren, der har været i Danmark i 25 år, og som driver Jimmys Køkken på Hovedgaden på Fanø, trøste sig med, at han mødes med stor opbakning fra nær og fjern.

Der er blandt startet en underskriftsindsamling, der onsdag formiddag nåede op på hele 975 underskrifter. Og også på Facebook sender mange deres opbakning til Jimmy. En bruger ved navn Pernille Seested skriver blandt andet:

- Hvor er det da bare latterligt. Her er en mand, der gider Danmark, taler dansk, er integreret og arbejder hårdt og bidrager til vores samfund. Hvorfor er det, at ghettoerne er fyldt op med folk på overførselsindkomst og kriminelle, hvorfor bliver de ikke sendt hjem?

Den holdning deler Anja Frandsen Hyldelund.

- Jeg forstår simpelthen ikke dem, der sidder og kigger på sådanne sager, de må ikke have ret meget at lave, siden de går efter dem, der vil integrere sig i Danmark under danske forhold. Derimod skal vi brødføde dybt kriminelle udlændinge i fængslerne i flere år, inden de sendes hjem. Det er ikke okay. Troværdigheden i jeres arbejde halter da gevaldigt, skriver Anja Frandsen Hyldelund.

Sagen kort
53-årige Abutaleb Jamshid Farjand, bedre kendt som "Jimmy", fik den 28. juni et brev i sin e-boks fra Udlændingestyrelsen om, at han skulle komme til samtale, da de havde modtaget oplysninger, der kunne give grundlag for at inddrage hans opholdstilladelse. Samtalen fandt sted 5. juli på Center Sandholm. Jimmys fejl består i, at han fire gange har rejst til sit hjemland i Iran i perioden efter, at han fik permanent opholdstilladelse, hvilket han ikke måtte.Man kan skrive under på underskriftsindsamlingen her: https://www.skrivunder.net/signatures/lad_ivarksatteren_jimmy_beholde_sin_opholdstilladelse/

"Jeg skammer mig over at være dansker"

Flere skammer sig endda over de danske regler på området.

- Ja, så er det nu igen, jeg skammer mig over at være dansker. Der er noget rablende galt. Ønsker dig og familien medgang, skriver Anette Anholm.

Dorthe Appel Kaus mener, at Jimmi netop er et godt eksempel på, hvordan man skal gøre, når man som udlænding kommer til Danmark.

- Mange kunne netop lære af dig, Jimmi! Flittig og et rigtig rart menneske, som bidrager til vores samfund. Ikke okay og fuldstændig grotesk sag. Alt det bedste til dig og familien, skriver Dorthe Appel Kaus.

Jimmy takker for støtten

Jimmy har også mærket opbakningen i de sidste dage i butikken, hvor mange er kommet ind og har spurgt, hvor de kunne underskrive. Han fortæller samtidig, at han har fået et hav af opkald fra folk, der gerne vil hjælpe.

- Det er den allermest travle tid på året lige nu, så jeg har slet ikke tid til at snakke med alle og sige tak. Men jeg elsker Danmark, og jeg er så glad for alle, der vil hjælpe mig, siger Jimmy.

JydskeVestkysten følger sagen.

Jimmy fik stor og ubetinget opbakning fra nær og fjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce