Jerne IF smed sejren i lokalopgør

Tjæreborg IF vendte 2-0 til 2-5 i lokalopgøret mod Jerne IF. Arkivfoto: Lars Johansen.

Jerne IF smed sejren i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jerne IF fik ikke den bedst tænkelige start på tilværelsen i serie 2, da de lørdag tabte 5-2 til Tjæreborg IF.

Esbjerg: Jerne IF startede lige på og hårdt med et lokalopgør, da de i deres første kamp efter forårets sensationelle oprykning til serie 2 tørnede sammen med Tjæreborg IF.

Oprykkerne fra Jerne kom bedst fra start, da anfører Frederik Houmark sendte et langskud i mål til 1-0 efter 17 minutter. Kort inden pausen blev det også 2-0 til hjemmeholdet, der dog i samme minut indkasserede en Tjæreborg-scoring på direkte frispark.

I anden halvleg stod der Tjæreborg på det meste, og udeholdet scorede hele fire gange til slutstillingen 5-2.

- Det var en kæmpe forløsning at vende 2-0 til 2-5 og vinde kampen. Vi stolede på vores evner, og vi viste, at vi har en god mentalitet på holdet, siger Tjæreborg IF's spillende træner, Kasper Køhlert.

Jerne vil etablere sig

Mens der i Tjæreborg-lejren var jubel, var der en mere lavmælt stemning i Jerne-lejren.

- Vi var egentlig rigtig godt med i starten af kampen, hvor vi velfortjent kom foran. Desværre kom vi slet ikke ud til anden halvleg, hvilket tydeligt ses på resultatet. Vi er desværre stadig både skades- og ferieramt, og det mærkede vi i dag, siger Jerne IF-træner Morten Martzak.

Selvom Jerne pointmæssigt kom skidt fra start, tror Jerne-træneren dog stadig på, at mandskabet har niveauet til at spille med i serie 2.

- Jeg synes, vi viser, at vi har niveauet til at være med. Vi er en del af en virkelig hård pulje, men vi ved, hvad der venter os og tror på, at vi kan etablere os i rækken.

Jerne IF - Tjæreborg IF 2-5 (2-1).

Fodbold, serie 2.

Mål: 1-0 Frederik Houmark, 2-0, 2-1 Nicklas Bjergbæk, 2-2 Frederik Nielsen, 2-3 Kasper Køhlert, 2-4 Anders Hansen, 2-5 Nicklas Bjergbæk.

Jerne IF smed sejren i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce