Jannie Visti Mai vil fortsætte i Udsatterådet

Jannie Visti Mai fortsætter efter alt at dømme i Udsatterådet, selv om hun ikke længere er leder af Game Streetmekka i Esbjerg. Arkivfoto

Jannie Visti Mai vil fortsætte i Udsatterådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To udvalg skal godkende, at den tidligere Game Streetmekka-leder Esbjerg kan fortsætte i Udsatterådet.

Esbjerg: Den tidligere leder af Game Streetmekka Esbjerg, Jannie Vesti Mai, fortsætter efter alt at dømme som medlem af Udsatteråde i Esbjerg Kommune. Hun har tidligere været indstillet til rådet af Street Game, Danmark og sidder som næstformand. Jannie Vesti Mai er imidlertid stoppet i jobbet som leder af Game Streetmekka Esbjerg og kan derfor ikke sidde som indstillet af Street Game. Hun er nu indstillet til rådet af organisationen Recovery Bulls, som hun er landsformand for.

Kommunens Social- og Arbejdsmarkedsudvalg har netop godkendt, at hun fortsætter som medlem af rådet. Så nu mangler kun en godkendelse fra Børn & Familieudvalget. Det er disse to udvalg, der udpeger Udsatterådets medlemmer.

Recovery Bulls ser gerne, at Jannie Vesti Mai fortsætter i Udsatterådet og repræsenterer organisationen i rådet, oplyser forvaltningen.

Recovery Bulls skriver i sin indstilling: Jannie Vesti Mai har solid erfaring indenfor social innovation, værdiskabelse og non-profit organisation og har samtidigt stort kendskab til arbejdet med mennesker i udsatte positioner. Med Jannies tilstedeværelse i Udsatterådet vil rådet blive styrket yderligere og få et indblik i mange menneskers problematikker, da Recovery Bulls er et tilbud for alle udsatte uanset baggrund.

Forvaltningen vurderer, at der med Jannie Vesti Mais fortsatte virke i Udsatterådet vil blive sikret en fortsat bred viden om udsatteområdet.

Brødtekst

Jannie Visti Mai vil fortsætte i Udsatterådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce