Jævnaldrende piger bag overfald på 13-årig

Politiet har endnu ikke afhørt de tre piger, der angiveligt stod bag overfaldet på en 13-årig pige søndag eftermiddag. Arkivfoto: JV

Jævnaldrende piger bag overfald på 13-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var jævnaldrende piger, der søndag lokkede en 13-årig pige i baghold og overfaldt hende i en tunnel ved Askekrattet. Pigen blev fundet og hjulpet af en pensionist.

Esbjerg: De tre piger, der søndag eftermiddag overfaldt en 13-årig pige i en tunnel ved Askekrattet, er blevet identificeret, men politiet havde tirsdag ved middagstid endnu ikke afhørt dem.

- Pigen selv fortalte, at hun vidste, hvem de var, og hun har navngivet dem. Pigen mener at vide, at to af dem går en klasse under hende, og den sidste pige har tidligere gået på samme skole som den 13-årige pige selv, fortæller Henrik Berg fra lokalpolitiet i Esbjerg.

Han oplyser desuden, at politiet har fået en anonym henvendelse. Den kilde har bekræftet, at en af de piger, som offeret har navngivet, er blandt gerningsmændene til overfaldet.

- Nærbetjenten i Kvaglund arbejder med sagen, og vi skal have afhørt de tre piger, der er blevet udpeget, siger Henrik Berg.

Fundet af pensionist

Episoden fandt sted søndag klokken 17.16, da den 13-årige pige fra lokalområdet blev kontaktet af en anden pige. Hun spurgte, om de skulle følges ad, og pigen førte den 13-årige til en tunnel ved Askelunden.

Her ventede to andre piger, og den 13-årige blev væltet omkuld og sparket og slået af de tre andre piger.

- Pigen blev efter overfaldet fundet grædende omkring Birkelunden af en kvindelig pensionist, der kørte pigen hjem, og pigens mor kontaktede politiet. Selv om vi mener at vide, hvem der står bag overfaldet, vil vi stadig meget gerne høre fra folk, der kan have overværet episoden, det vil være til stor hjælp for os, siger Henrik Berg.

Jævnaldrende piger bag overfald på 13-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce